Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 idei practice pentru mai multa umbra in gradina ta

5-idei-practice-pentru-mai-multa-umbra-in-gradina-ta

Orice gospodar trebuie sa stie sa imbine mereu utilul cu placutul, chiar si atunci cand vine vorba despre activitatea in propria gospodarie.


Cum nimic nu este mai relaxant dupa o zi de munca decat sa te poti aseza la umbra, in curtea casei tale, pentru cateva ore de liniste totala si putina odihna, am strans cateva idei utile pentru a amenaja in curtea casei tale un spatiu dedicat in mod special acestor ore in care incerci sa-ti recapeti puterile. Daca unele dintre aceste idei pot fi cumparate de-a gata, pe altele ti le poti asuma ca pe un proiect personal care sa te mai rupa de la munca de zi cu zi.


5 idei practice pentru mai multa umbra in gradina ta


1. O bolta pentru vita de vie

Ofera un decor spectaculos gradinii tale, fie ca o folosesti pentru a imbraca aleea prin care intri in curte, pentru a oferi un umbrar natural masinii tale, daca nu ai un garaj, fie ca o folosesti pentru a construi o zona de relaxare, la umbra, in care poti lua masa alaturi de familie. Astfel de bolte sau pergole vor fi acoperite de verdeata toata vara, dar si pe perioada de toamna si pot fi ridicate cu putina indemanare si un inverter de sudura, pentru a putea prinde stalpii metalici, pe care ii poti gasi chiar si la fiare vechi, daca nu vrei sa investesti foarte mult. Un aspect la care trebuie sa fii foarte atent este rezistenta, pentru ca greutatea vitei de vie poate fi surprinzator de mare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

2. Un foisor

Fie ca il cumperi sau in construiesti singur, marele avantaj al unui foisor este faptul ca poate fi extrem de util chiar si atunci cand ploua, spre exemplu. Si asta pentru ca un foisor poate veni cu podea, ceea ce va insemna ca in fata capriciilor vremii poate deveni un adapost extrem de confortabil pentru tine si familia ta. In plus, un foisor va creste valoarea proprietatii, daca se va pune vreodata problema sa o vinzi, ceea ce inseamna ca pe termen lung se poate dovedi si profitabil, nu numai relaxant.


3. Un pavilion de gradina

Este solutia mai ieftina si destinata curtilor care au un spatiu mai redus, spre deosebire de cea a unui foisor. Un pavilion poate fi adapostul unde poti organiza mese cu toata familia in curtea casei tale, departe de razele arzatoare ale soarelui de peste vara. Asigura-te doar ca structura de rezistenta a pavilionului este de calitate, ca sa nu te trezesti cu el luat de vant.


4. Un parasolar

Il poti monta fie ca o prelungire care porneste din casa ta spre gradina, fie il poti compune din umbrele. Un parasolar are avantajul de a arata exact ca in acele imagini de vacanta pe care uneori le admiri stand acasa. Nu reprezinta o cheltuiala foarte mare si reuseste sa isi faca treaba foarte bine.


5. Arbori

Daca vrei umbra 100% naturala, atunci pomii pot fi o solutie excelenta pentru curtea casei tale. Desigur, in acest caz depinde foarte mult si cat de mare este curtea. Printre arborii care ofera cea mai buna umbra naturala se numara cedrul, salcia, chiparosul, mesteacanul si Paulownia. Cedrul va creste rapid in primii ani si va rezista la seceta si inghet, la fel ca mesteacanul, in timp ce chiparosul este destul de sensibil in ceea ce priveste calitatea solului in care e plantat. Avantajul este ca si el creste repede.


Sursa foto: Shutterstock / Copyright: Jane Tee
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.7 din 5 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016