Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Avem TVA de 9%. Ce facem cu el? Inovarea si retehnologizarea – trend sau necesitate? Conditia fermierului roman in UE: Rol principal sau figuratie?

avem-tva-de-9-ce-facem-cu-el-inovarea-si-retehnologizarea-trend-sau-necesitate-conditia-fermierului-roman-in-ue-rol-principal-sau-figuratie

Cat de pregatiti suntem sa trecem de la teorie la practica? Cum pot fi implementate cu efect politicile de sprijin care sa vina in sprijinul fermierilor romani si procesatorilor din carne si lapte? Cum putem valorifica performant gura de oxigen datorata scaderii TVA la alimente? Cum vom putea sa nu ratam aceasta sansa economica extraordinara?


Acestea sunt temele importante de dezbatere ale celei de-a patra editie a EXPO Conferintei Internationale MEAT&MILK, ce se va desfasura in zilele de 3 si 4 iunie, la Hotel Alpin, in Poiana Brasov, sub genericul "Politici de sprijin, Retehnologizare, Performanta - prioritati pentru iesirea din impas".

In cifre concrete, Meat Milk 2015 inseamna: peste 340 de participanti, peste 160 de reprezentanti ai firmelor private, peste 20 de firme care vor participa cu standuri expo B2B,  23 de prezentari de specialitate si ultimele noutati din domeniu, toate acestea comasate doar in doua zile!


La eveniment vor fi prezenti fermieri, procesatori, furnizori de materii prime, tehnologii, servicii, reprezentanti ai autoritatilor romane, incepand cu europarlamentarul Viorica Dancila, ministrul Daniel Constatin, Marius Alexandru Dunca, presedintele ANPC, reprezentanti de marca ai  Consiliului Concurentei, ANSVSA, APIA, AFIR, presedinti ai principalelor asociatii profesionale (ARC, APRIL, APCPR, AMRCR, AFISS, FCBR, PROAGRO.), dar si alte asociatii profesionale interne si internationale.

Invitatul special al Expo-Conferintei Internationale Meat&Milk este Podmiljsak Matjaz, de la Cooperative Union of Slovenia, membra Copa-Cogeca, care va prezenta modelul de success al Uniunii Cooperative din Slovenia.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


In programul infoTRIP, din ziua de 3 iunie, este programata vizitarea Fabricii de Nutreturi Combinate a Complexului EUROPIG SA din cadrul Grupului Sergiana. Situat in comuna Sercaia, Complexul ocupa o suprafata de 22 de hectare, insumand 32 de hale, cu o capacitate totala de peste 50.000 de capete/an.  

Abatorul din cadrul complexului Europig, care apartine Grupului Sergiana a fost pus in functiune in 2005 si inglobeaza investitii de peste 3,5 milioane de Euro, fiind construit si dotat conform normelor UE. Consecinta directa a acestor investitii este licenta de export obtinuta de Europig.

Sectiunea infoTRIP din 4 iunie ofera oportunitatea vizitei de documentare la ferma HONIGBERG LACTATE SRL. Amplasata in comuna Harman, judetul Brasov, ferma se afla in stadiul de amenajare, urmand a fi utilata cu echipamente furnizate de GEA Farm Technologies, inclusiv o sala de muls tip Bradulet, 2 X 6. Participantii pot vedea direct de la sursa, modul de implementare a unui proiect start-up. Mai multe detalii, pe www.meat-milk.ro.

Foto: www.capitalwired.com


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016