Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cel mai de succes curs de agricultura ecologica ajunge la Timisoara

cel-mai-de-succes-curs-de-agricultura-ecologica-ajunge-la-timisoara

Agentia Creative Business Management, furnizor autorizat de formare va sustine pentru a doua oara in Timisoara, in perioada 5-8 decembrie 2015, acest curs. Programul cursurilor este de 4 zile, din care o zi reprezinta vizita intr-o ferma ecologica din judet.


Fermierii ecologici sau persoanele care doresc sa activeze in domeniul agriculturii ecologice isi pot obtine certificatul de „Operator in ferme ecologice mixte” prin participarea la cel mai complet curs de agricultura ecologica.
 
Agentia Creative Business Management, furnizor autorizat de formare va sustine pentru a doua oara in Timisoara, in perioada 5-8 decembrie 2015, acest curs. Programul cursurilor este de 4 zile, din care o zi reprezinta vizita intr-o ferma ecologica din judet.
Programul cursului va fi urmatorul:
ZIUA 1: In prima zi de curs, participantii vor invata de la lectorul Maria Toader, profesor in cadrul UASMV, principiile cultivarii plantelor in sistem ecologic, retete de fertilizatori si metode de recoltare.
 
ZIUA 2: Modulul de crestere a animalelor in sistem ecologic va fi sustinut de lectorul Viorica Boboc, presedinte al Asociatiei Bioavicultorilor din Romania- BIOAVIROM, care va prezenta toate speciile importante de animale cu tipologiile si nevoile lor de crestere in sistem ecologic.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
ZIUA 3: In cea de-a treia zi de curs, dr. Ing. Aurelia Grecu, va prezenta conditiile de certificare ale unei ferme ecologice si informatii despre completarea si depunerea angajamentelor si cererilor unice de plata pentru masurile compensatorii de dezvoltare rurala aplicabile pentru PNDR 2014-2020 (Masura 10 – agro-mediu si clima si Masura 11 – agricultura ecologica). Informatiile prezentate ii vor ajuta pe fermieri in completarea adeverintelor APIA necesare depunerii dosarelor pentru obtinerea subventiilor.
 
ZIUA 4: In ultima zi de curs, participantii vor face o vizita la o ferma din judetul in care se desfasoara sesiunea de formare. Aici isi vor completa informatiile obtinute pe parcursul celor trei zile de curs cu exemple practice din activitatea unui fermier cu experienta.
 
La finalul cursului, participantii pot obtine un certificat de „Operator in ferme ecologice mixte” aferent codului COR 314205, in urma sustinerii unui examen. Certificatul este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscut de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice si de Ministerul Muncii Familiei,Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice . Cu acest certificat fermierii pot face dovada competentelor in domeniul agriculturii ecologice.
 
Pretul unui curs de agricultura ecologica este de 800 de lei, fiind scutit de TVA in baza legii OG 129/2000. Pentru inscrieri si si informatii suplimentare, cei interesati pot suna la  0743.183.353, sau pot trimite un e-mail la cursuri@cbmanagement.ro.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016