Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cel mai important eveniment dedicat agriculturii, PRIA Agriculture, va avea loc si in acest an in luna martie

cel-mai-important-eveniment-dedicat-agriculturii-pria-agriculture-va-avea-loc-si-in-acest-an-in-luna-martie

Conferinta PRIA Agriculture este cel mai important eveniment al primaverii pentru agricultura si reprezinta o reala platforma de dezbatere intre fermieri, autoritati, si companiile care isi desfasoara activitatea in acest sector.


Conferinta va fi insotita de gala PRIA - Women in Agriculture, in cadrul careia vom recunoaste si premia eforturile si contributia femeilor pentru acest sector important al economiei romanesti. Gala PRIA Women in Agriculture va avea loc si anul acesta in martie, si, pentru al doilea an consecutiv, suntem singurii care vom scoate in evidenta si vom aplauda femeile din agricultura si domenii conexe!

Agricultura este vitala pentru intreaga lume. Uniunea Europeana aloca un buget mare si o atentie deosebita acestui sector. De aceea, politica agricola comuna (PAC) consolideaza competitivitatea si sustenabilitatea agriculturii din UE, prin acordarea de plati directe fermierilor si prin masuri de piata, si finanteaza programele de dezvoltare a zonelor rurale din Uniune.

Si in tara noastra agricultura joaca un rol important si se afla pe locul doi din UE ca producator apicol, ocupa a treia pozitie in topul celor mai mari exportatori europeni din segmentul cerealelor si este cel mai mare producator de vinuri din regiunea Europei centrale si de est si al 6-lea ca volum din Europa, imediat dupa Franta, Italia, Spania, Germania si Portugalia.

Potentialul Romaniei in sectorul agricol este foarte mare si inca exista loc de crestere. In continuare vom vedea  probleme cu care ne confruntam, dar si solutii sau sugestii pentru a exista o crestere esentiala a agriculturii romanesti, dar si anumite probleme cu care ne confruntam.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Pentru ca sectorul agricol este extrem de important si pentru ca numarul femeilor fermier in Romania este foarte mare, dar si al celor care lucreaza in randul autoritatilor si al domeniilor conexe agriculturii, in cadrul conferintei PRIA Agriculture vom premia si vom aplauda activitatea acestora in sectorul agricol. Vom afla de asemenea cu ce provocari se confrunta, de ce au nevoie pentru a-si creste afacerile, care sunt povestile lor de succes.

In premiera in Romania, prin intermediul PRIA Women in Agriculture vom scoate in evidenta si vom determina oamenii sa constientizeze care este rolul femeilor in dezvoltarea agriculturii in tara noastra.

Printre temele abordate in cadrul conferintei se vor regasi:

- Prioritatile Guvernului Romaniei in ceea ce priveste agricultura Romaniei
- Activitatea agentiilor AFIR si APIA care au un rol esential in aplicarea Politicii Agricole Comune. Ce masuri se vor deschide in acest an? Ce sume sunt alocate fiecareia?
- Cum realizam cresterea absorbtiei fondurilor europene? Cum pot ajuta bancile, societatile de leasing si fondurile de garantare la cresterea absorbtiei fondurilor UE? Care este rolul fondurilor de investitii destinate agriculturii?
- Cadastrul national. Cum ar trebui sa arate legea fondului funciar? De cand se va face identificarea si delimitarea tuturor parcelelor agricole obligatoriu pe baza datelor cadastrale?  Ce ar trebui schimbat la legea care a liberalizat piata funciara?
- Care este strategia privind cercetarea pe termen lung?
- Sprijinirea investitiilor pentru cresterea competitivitatii exploatatilor agricole prin dotarea cu utilaje si echipamente performante in raport cu structura agricola actuala, precum si investitiile pentru modernizarea fermei (in special cele de dimensiuni medii si asocieri de ferme mici si medii) si imbunatatirea calitatii activelor fixe
- Cresterea competitivitatii, diversificarea productiei, cresterea calitatii produselor obtinute si imbunatatirea performantei generale a exploatatiilor agricole
- Eficientizarea costurilor de productie prin promovarea profolosirea eficienta a energiei
- Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri in agricultura; Cat de avantajoase sunt ajutoarele de stat in agricultura si cine poate beneficia de ele? Ce subventii primesc fermierii romani pentru Campania 2017?
- Arendearea terenurile agricole in vederea comasarii; Cum va arata Politica Agricola Comuna dupa anul 2020?
- Norme privind platile directe acordate fermierilor prin scheme de sprijin in cadrul politicii agricole comune; Alocarea fondurilor suplimentare a Guvernului pentru plata subventiilor si infrastructura de irigatii.

PRIA Agriculture reuneste 200 participanti, dintre care: reprezentanti ai Guvernului Romaniei; reprezentanti ai Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale reprezentanti ai APIA si AFIR; reprezentanti ai ASAS, ai institutelor de cercetare agricola; membri Pro Agro , LAPAR, dar si ai altor asociatii importante, AMRCR, Romalimenta, Rompan, APRIL, UPCPR, ARC, APIMAR; reprezentanti ai Camerelor de Comert; reprezentanti ai  producatorilor  de cereale si producatorilor de erbicide, pesticide si produse agro-chimice; reprezentanti ai companiilor FMCG si ai distribuitorilor; reprezentanti ai Bancii Mondiale, ai bancilor din Romania, ai societatilor de asigurari, ai societatilor de leasing, fonduri de investitii, fonduri de garantare si contragarantare; consultanti, companii cu servicii si solutii IT, precum si presa de specialitate.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Agriculture si modalitati de inscriere pentru participare puteti gasi aici>>

***      

Despre PRIAevents

PRIAevents - expertii tai in evenimente! Noi aducem informatii de ultima ora si trend-uri in business prin intermediul conferintelor organizate. Echipa PRIAevents cu o experienta de peste 12 ani in organizarea evenimentelor premium pentru zona de business va gasi cele mai bune metode pentru a va garanta ROI si pentru a croi un eveniment special pentru dvs.

Dezbatem cele mai fierbinti teme, aducem cei mai importanti speakeri, reunim in audienta participanti care corespund cu target-ul tau.

Fie ca doresti ca evenimentul sa aiba loc in Bucuresti sau in alte orase din tara, PRIAevents se focuseaza pe audiente B2B sau B2C. Expertii nostri in evenimente vor sti sa va sfatuiasca si sa va propuna cel mai inovativ si cel mai potrivit eveniment. De asemenea, noi livram traininguri pentru diverse sectoare de business atat intr-o sala de conferinte cat si online.

Daca vrei sa organizezi o gala, o conferinta, un training, o competitie sportiva, un eveniment de lansare a unui produs B2B sau B2C, poti apela cu cea mai mare incredere la expertii nostri. Experienta, abilitatile, viziunea creativa si orientarea noastra spre ROI pentru fiecare partener ne califica a fi alegerea potrivita pentru evenimentele de succes.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati:
raluca.voivozeau@priaevents.ro / 0744 584 661.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016