Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dimitrie Musca, despre CAI Curtici si despre proiectele de viitor, la RALF 2016

dimitrie-musca-despre-cai-curtici-si-despre-proiectele-de-viitor-la-ralf-2016

"Trebuie in permanenta sa citesti, sa vezi, sa inveti si sa muncesti. Numai asa poti ramane performant. Putem concura cu orice firma de profil din Europa. Productivitatea spune totul. Voi spune povestea CAI Curtici la RALF, in noiembrie." - Dr. Ing. Dimitrie Musca, Director General, Combinatul Agroindustrial Curtici.


Dimitrie Musca, unul dintre cei mai apreciati si performanti fermieri romani, participa la Forumul International de Agricultura RALF 2016 in calitate de Speaker si Fermier Invitat.

Peste 300 de mari fermieri vor participa pe 10 noiembrie, la Athénée Palace Hilton Bucharest Hotel, la RALF 2016, un eveniment care prezinta bune practici, modele de business si exemple de succes din agricultura romaneasca si internationala.

Pana la finalul lunii iunie s-au inscris la forum peste 150 de fermieri, cu peste 1000 de hectare, din toate regiunile Romaniei.

RALF 2016 este dedicat marilor fermieri si companiilor din industrie - producatori si distribuitori de utilaje, furnizori de echipamente si tehnologii pentru o agricultura performanta.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Noutati din cadrul forumului pe https://www.facebook.com/RALF.COM.RO/

#RALF  

RALF face parte din seria proiectelor de comunicare si a evenimentelor internationale create de BORO PR & COMMUNICATION pentru domeniile prioritare educatie, sanatate, agricultura si turism.

Mai multe pe www.ralf.com.ro si www.borocommunication.ro
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016