Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermierii din Arges vin sa-si expuna produsele in curtea MADR

fermierii-din-arges-vin-sa-si-expuna-produsele-in-curtea-madr

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale va gazdui, in perioada 23-24 august 2014, un nou targ dedicat producatorilor de produse traditionale si ecologice, intitulat „Zilele Argesului si Muscelului”.


Evenimentul, care se va desfasura in curtea institutiei intre orele 9:00 şi 18:00, va reuni unii dintre cei mai reprezentativi producatori de profil si mesteri populari din zona Arges-Muscel.
 
Cu aceasta ocazie, vizitatorii vor putea alege produse de calitate, cum sunt urda, branza de burduf, cascavalul si casul afumat, muschiuletul afumat, carnaţii tradiţionali afumaţi, şunca si ceafa de porc afumate, pastrama de oaie, tuica de prune si rachiurile din fructe, dulceaţa si siropurile de zmeura, afine, mure, fragi, visine sau de nuci verzi si zacusca de vinete.
 
De la targul intitulat „Zilele Argesului si Muscelului”, organizat de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale in parteneriat cu Consiliul Judetean Arges, nu vor lipsi nici mesterii populari. Familia Gheorghe şi Elena Mateescu, din Curtea de Arges, a transformat meşteşugul intr-o mica afacere, insa nu pentru bani, ci din vocaţie şi dorinta de a lasa in urma un tezaur impresionant de iconografie, papusi si costume nationale.
 
Sculptorul Nicolae Ioana din Stalpeni transforma bucaţi de lemn in adevarate opere de arta, cele mai multe dintre personajele sale fiind inspirate din lumea satului argeşean. Cu mare pasiune, meşterul popular Catalin Manda sculpteaza din lemnul de tei cruci, icoane, candele şi lazi de zestre, toate incrustate cu motive tradiţionale.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Alaturi de ei, va fi prezent si unul dintre cei mai cunoscuti mesteri populari din Romania, Ioan Rodos, care a reusit sa duca simbolul comunei Nucsoara dincolo de granitele tarii, fiind apreciat de europarlamentarii de la Bruxelles pentru creatiile sale unicat.
 
Atmosfera de sarbatoare va fi intretinuta de solistii Ansamblului folcloric „Dorul” şi ai Orchestrei „Doina Argeşului”, apartinand Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, institutie finantata de Consiliul Judetean Arges.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016