Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fonduri europene pentru irigatii: 30 septembrie, termen limita pentru depunerea cererilor la AFIR

fonduri-europene-pentru-irigatii-30-septembrie-termen-limita-pentru-depunerea-cererilor-la-afir

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) anunta prelungirea sesiunii de depunere a cererilor de finantare pentru Submasura 4.3 I - Investitii pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole si silvice - Componenta infrastructura de IRIGATII, pana la data de 30 septembrie 2017, ora 16.00.


„Prelungirea termenului de primire a cererilor de finantare, atat pentru teritoriul national cat si pentru zona ITI Delta Dunarii, s-a decis pentru a raspunde solicitarilor primite in acest sens din partea potentialilor beneficiari. Acestia au motivat ca au proiecte in diferite faze de intocmire, dar pentru obtinerea anumitor documente obligatorii – cum ar fi documentele de la Oficiul de cadastru si publicitate imobiliara sau certificatele de urbanism emise de Consiliile Judetene – au nevoie de o perioada mai mare de timp.

Este adevarat, proiectele care au ca scop modernizarea infrastructuri de irigatii sunt proiecte complexe, iar Agentia va sprijini efortul celor care isi asuma un astfel de angajament.” a precizat Directorul General al AFIR, Adrian-Ionut CHESNOIU.

Pana in prezent, pentru investitii in infrastructura de irigatii, atat pentru zona ITI Delta Dunarii, cat si pentru restul teritoriului, s-au depus in total 36 de proiecte, in valoare de peste 37 milioane euro.

Pentru finantare prin sM 4.3 – Componenta Irigatii mai sunt disponibili 263,6 milioane euro pentru teritoriul national si 13 milioane euro pentru zona ITI – DD.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Pragul lunar de calitate pentru luna septembrie este de 20 de puncte.

Depunerea cererilor de finantare se realizeaza on-line pe pagina oficiala a Agentiei, www.afir.info pentru submasura amintita. Toti cei interesati sa depuna proiecte, pot consulta gratuit Ghidul solicitantului si anexele aferente pe site-ul AFIR, la sectiunea „Investitii PNDR”.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 2.5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016