Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Groupama asigura culturile agricole impotriva secetei

groupama-asigura-culturile-agricole-impotriva-secetei

Groupama Asigurari, lider pe linia asigurarilor agricole din Romania, adauga, incepand cu toamna acestui an, acoperirea unui nou risc la polita destinata culturilor agricole: seceta, unul dintre cele mai importante riscuri cu care agricultorii romani se confrunta in prezent, pe langa grindina, incendiu, furtuna sau uragan, ploaie torentiala, inghet tarziu de primavara, inghet timpuriu de toamna, inghet de iarna, etc.


Compania continua astfel sa fie aproape de fermieri, cu produse dedicate si cu solutii complete care sa le asigure continuitatea in eventualitatea aparitiei unui eveniment neprevazut.

Potrivit unui studiu realizat de Groupama Asigurari, 95% dintre fermierii respondenti au identificat seceta ca fiind fenomenul climatic care are cel mai mare impact asupra afacerilor lor. Studiul a fost realizat pe un esantion format din 75 de fermieri, dintre care 83% cu o structura declarata de entitati agricole medii si 33 de specialisti in asigurari (agromanageri, inspectori daune, inspectori asigurari si underwriteri). Totodata, 47% dintre respondenti considera ca frecventa sau violenta fenomenelor climatice a crescut in zona in care isi desfasoara activitatea.

 ”Misiunea noastra fundamentala este de a asigura continuitatea activitatii clientilor nostri. In cazul fermierilor, ne-am castigat pozitia de lider acum mai bine de trei  ani, construind un parteneriat cu clientii nostri, parteneriat care implica, pe langa ascultare, si o componenta proactiva importanta. In acest spirit, anuntam astazi ca incepand cu toamna acestui an, riscul de seceta va fi acoperit prin Asigurarea culturilor agricole Groupama. In felul acesta toate riscurile climatice majore sunt acum acoperite. Atat parteneriatul cu clientii nostri fermieri, cat si pozitia noastra de leadership ne obliga sa fim mereu atenti la nevoile reale ale clientilor, sa fim flexibili si sa le punem la dispozitie solutiile perfect adaptate contextului. Reusim din nou sa facem asta, prin acoperirea acestui risc”,  a declarat Calin Matei, Director General Adjunct Groupama Asigurari.

Cu peste 700.000 de hectare de teren agricol asigurate in anul agricol 2014 – 2015 si peste 2.500 de clienti fermieri, Groupama Asigurari a inregistrat anul trecut o crestere de 41% pe linia asigurarilor agricole. Dezvoltarea pe aceasta linie de business este sustinuta si de experienta franceza, de peste 100 de ani in domeniul agricol. Groupama isi are originile in mutualism, a fost creata de fermierii francezi la inceputul secolului XIX si este inca de atunci lider al acestui segment in Franta.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Atentia acordata de Groupama Asigurari clientilor sai se reflecta si in cel mai redus numar de reclamatii justificate inregistrate la ASF si in rata de recomandare. Conform datelor raportate la ASF, in 2015, Groupama Asigurari a inregistrat 39 reclamatii intemeiate, cel mai mic numar din top 5 companii de profil din Romania. Mai mult, ponderea clientilor foarte multumiti a crescut la 77%, conform studiului IRSOP din 2015.
 
Foto: pixabay.com

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016