Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministrul mediului vrea o politica europeana coerenta in privinta managementului apei

ministrul-mediului-vrea-o-politica-europeana-coerenta-in-privinta-managementului-apei

Ministrul Mediului si Padurilor, Rovana Plumb, a participat luna aceasta la Nicosia, la reuniunea Consiliului Informal de Mediu al Uniunii Europene, organizat sub egida presedintiei Republicii Cipru. intrunirea informala a celor 27 de ministri a avut doua teme: starea resurselor de apa ale Europei si politicile in acest domeniu si respectiv finantarea actiunilor de adaptare la efectele schimbarilor climatice.


In cadrul sesiunii de lucru cu tema "Starea resurselor de apa ale Europei si politicile in acest domeniu", ministrul Rovana Plumb a declarat ca: "Romania este de parere ca o mai buna corelare in cadrul Politicii Uniunii Europene privind Apa va intari legatura dintre principalii piloni ai acestei politici, si anume: planurile de management ale bazinelor hidrografice, deficitul de apa si seceta, managementul riscului la inundatii si vulnerabilitatea resurselor de apa cu efectele schimbarilor climatice".

Totodata, ministrul Mediului si Padurilor a subliniat necesitatea unui management sustenabil al apelor in cadrul Politicii Agricole Comune a Uniunii Europene.

"Managementul durabil al apei ar trebui sa fie o prioritate a pilonului de dezvoltare rurala din cadrul Politicii Agricole Comune si al bugetului Uniunii Europene care va stimula tranzitia catre o economie verde, creand totodata noi locuri de munca si permitand Uniunii Europene sa ramana un lider de piata si in viitor" a subliniat Rovana Plumb.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


In ceea ce priveste implementarea Politicii Uniunii Europene pentru Apa in Romania, ministrul Rovana Plumb a precizat ca "implementarea Politicii Uniunii Europene pentru Apa nu este o sarcina usoara si necesita un efort administrativ important si totodata alocarea unor resurse financiare considerabile intr-o scurta perioada de timp. in consecinta, Romania considera ca unul dintre cele mai eficiente instrumente de implementare a politicilor legate de apa este reprezentat de dezvoltarea si implementarea unui mecanism economic specific care include pricinpiile: utilizatorul plateste, poluatorul plateste si recuperarea costurilor prevazute intr-un singur sens de catre Directiva Cadru pentru Apa".
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016