Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Numarul mare de fermieri din agricultura ecologica a dus la scaderea drastica a subventiei acordata pe exploatatie

numarul-mare-de-fermieri-din-agricultura-ecologica-a-dus-la-scaderea-drastica-a-subventiei-acordata-pe-exploatatie

Sprijinul acordat in 2011 pentru fermele ecologice s-a redus la 12% din suma primita de acestea in 2010, din cauza cresterii numarului solicitantilor de la 1.700 la 7.800, a declarat directorul general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), Dorel Gheorghe Benu.


Seful APIA considera ca interesul producatorilor agricoli pentru sectorul ecologic este "imbucurator", dar si ca Ministerul Agriculturii ar trebui sa suplimenteze sumele ce se vor aloca anii viitori acestei activitati.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h


"Avem din fonduri FEGA doua forme de sprijin pentru vaca de lapte din zona defavorizata si fermele ecologice, in suma totala de 25 milioane de euro, respectiv 22 milioane de euro pentru vaca de lapte si trei milioane pentru agricultura ecologica. Anul acesta s-a dovedit ca cele trei milioane de euro sunt insuficiente. Daca in 2010, sumele au fost chiar imbucuratoare, de la 1.700 de fermieri care au solicitat sprijin, anul acesta am ajuns undeva la 7.800, deci suma a ajuns la 12% fata de cat au primit anul trecut. Suma ca a scazut este un efect, dar este imbucurator ca fermierii se indreapta catre aceasta activitate si trebuie sa dea de gandit Ministerului Agriculturii ca sa suplimenteze sumele ce se vor aloca anii viitori acestei activitati", a spus Benu, citat de Agerpres.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016