Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romania, partener al targului de agricultura ecologica Saptamana Verde din Berlin - 20-29 ianuarie

romania-partener-al-targului-de-agricultura-ecologica-saptamana-verde-din-berlin-20-29-ianuarie

Romania participa, ca stat partener, la Expozitia Internationala pentru Alimentatie, Agricultura si Horticultura Saptamana Verde care se desfasoara Berlin in perioada 20 – 29 ianuarie 2012. Calitatea de stat partener reprezinta o oportunitate deosebita pentru Romania si agricultura din tara noastra de a se prezenta la cel mai inalt nivel international. Romania si-a asumat statutul de tara partenera cu toate responsabilitatile si oportunitatile aferente.


Saptamana Verde este cea mai importanta expozitie din lume in domeniul industriei alimentare, agriculturii si horticulturii. La editia din acest an vor expune peste 1.600 de companii din 53 de tari, in 26 de pavilioane ce ocupa 115.000 mp. Organizatorii germani asteapta ca in cele 10 zile de expozitie sa intre pe portile centrului expozitional peste 400.000 de vizitatori.

Pe langa rolul de platforma de afaceri, Saptamana Verde are si caracterul unui festival al traditiilor gastronomice si folclorice, avand un impact mediatic de anvergura, atat in Germania, cat si in plan global. in anul 2011, evenimentul a fost mediatizat prin 10.000 de articole in ziarele germane, 700 reportaje la televiziunile germane si 1.800 relatari la radio, fiind prezenti peste 5.000 de reprezentanti media din intreaga lume.

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) organizeaza participarea tarii noastre la acest important eveniment. Pavilionul national al Romaniei, ca stat partener, va fi organizat in Hala 10.2, pe o suprafata de 1.000 mp, in care vor expune peste 60 de companii ce activeaza in domeniul industriei alimentare, agriculturii si horticulturii in tara noastra.

in calitate de stat partener, Romania va organiza ceremonia de deschidere a Expozitiei, joi 19 ianuarie 2012, cu aceasta ocazie fiind prezentate in fata a peste 4.500 de spectatori (oficiali, ambasadori, jurnalisti din intreaga lume) traditiile si obiceiurile poporului roman si legatura dintre taranul roman si pamantul pe care il lucreaza.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Valeriu Tabara, ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, si Ilse Aigner, ministrul federal al alimentatiei, agriculturii si industriei alimentare, vor deschide oficial Expozitia Saptamana Verde 2012, vineri, 20 ianuarie 2012, la ora 07.45, cu un tur al tuturor expozantilor internationali, tur ce va incepe in pavilionul Romaniei.

MADR va mai organiza, impreuna cu expozantii din pavilionul national, evenimente punctuale de promovare a produselor si a traditiilor romanesti precum Sarbatoarea Vinurilor Romanesti, Ziua Maramuresului etc.

in aceeasi perioada, a devenit deja o traditie organizarea Summitului Ministrilor Agriculturii, eveniment care va avea loc in data de 21 ianuarie 2012 iar tema dezbatuta va fi "Securitatea alimentara prin crestere economica durabila – agricultura cu resurse naturale limitate".

Va prezentam, in anexa, programul de desfasurare a manifestarilor organizate cu ocazia Expozitiei Internationale pentru Industrie Alimentara, Agricultura si Horticultura Saptamana Verde - 2012.

Anexa

Evenimente organizate cu ocazia Expozitiei Internationale pentru Industrie Alimentara, Agricultura si Horticultura Saptamana Verde - 2012
20 - 29 ianuarie 2012

18 ianuarie 2011

Primirea oficiala a jurnalistilor acreditati – Hotel Park Inn Berlin

19 ianuarie 2012

- Conferinta de presa "Romania, stat partener pentru Saptamana Verde 2012" (Centrul de presa, Hala 6.3, Camera C, orele 14.00 - 15.00)

- Ceremonia de deschidere a Expozitiei si receptia oferita de "tara partenera" (Centrul International de Conferinte - ICC Berlin, Sala 1, ora 18.00)

20 ianuarie 2012

– Turul de deschidere a Expozitiei (orele 07.45 -12.00, incepe in pavilionul Romaniei, Hala 10.2)

21 ianuarie 2012

Ziua Maramuresului (pavilionul Romaniei, Hala 10.2)

Summit-ul Ministrilor Agriculturii 2012 cu tema "Securitatea alimentara prin crestere economica durabila – agricultura cu resurse naturale limitate".

22 ianuarie 2012

13.00 - 14.00 - Sarbatoarea vinurilor romanesti, eveniment organizat in pavilionul Romaniei (pavilionul Romaniei, Hala 10.2)
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016