Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Speakeri si fermieri invitati la Forumul International de Agricultura RALF 2016

speakeri-si-fermieri-invitati-la-forumul-international-de-agricultura-ralf-2016

Dimitrie Musca (Romania), Tim Hassell (Marea Britanie), Lucian Buzdugan (Romania), Djûke van der Maat (Olanda) sau Radoslaw Nienartowicz (Polonia) sunt doar o parte dintre Speakerii care vor prezenta pe 10 noiembrie, la Athenee Palace Hilton Bucuresti, in cadrul Forumului International de Agricultura RALF 2016, bune practici, modele de business si exemple de succes din agricultura romaneasca si internationala.


Cateva dintre mesajele invitatilor ce au confirmat prezenta in programul forumului din toamna sau in auditoriul RALF 2016:

Pekka Pesonen, Secretar General COPA si COGECA, Speaker si Invitat Special: “Acum, mai mult ca oricand, fermierii trebuie fie prezenti in mod activ la luarea de decizii la nivelul Uniunii Europene, pentru a ne asigura ca rolul nostru este recunoscut. Agricultura romaneasca este un actor-cheie pe piata Uniunii Europene, si, ca atare, fermierii si sectorul agroalimentar din Romania trebuie sa-si exprime in mod activ preocuparile si sa caute solutii impreuna cu omologii lor europeni.”

Radoslaw Nienartowicz, Vicepresedinte CEJA – Consiliul European al Tinerilor Fermieri, Speaker si Fermier Invitat: "Astept cu nerabdare sa ma intalnesc si sa discut cu fermierii romani prezenti la RALF 2016, sa-mi impartasesc ideile cu ei si, la randul meu, sa ascult ideile lor. Situatia tinerilor fermieri europeni de astazi va determina situatia in care se va afla intregul sector agricol peste 10 sau 15 ani, atunci cand acesti fermieri vor alcatui majoritatea populatiei noastre agricole europene."

Vasile Lungu, Administrator AGRO INDUSTRIAL CERES, Fermier Invitat: “Schimburile de experienta sunt benefice progresului in orice domeniu de activitate nu doar al agriculturii. Astfel putem identifica asemanarile, cat si deosebirile, modurile de lucru, avand posibilitatea transferarii cunostintelor de buna practica, lucru esential dezvoltarii".

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Catalin Vatamanescu, Manager Achizitii, AGROMAD CROPS, Fermier Invitat: "Cu toate ca vorbim de o piata comuna a produselor agricole la nivel european, cat si mondial, nu acelasi lucru putem spune despre conditiile aferente fiecarei tari in parte. Diferentele sunt de ordin climatic, pedologic, cat si economic (atat taxele aferente fiecarui stat, cat si subventiile, nivelul de salarizare, costuri de finantare si usurinta accesarii lor etc.). Aceasta intalnire ma ajuta sa inteleg cum a evoluat fiecare fermier, cum a reusit sa se muleze pe conditiile regiunii de care apartine si implicit sa faca din exploatatia agricola o afacere profitabila."

Doriana Nitu, General Manager KWS SEMINTE, Master Partner: "Ne implicam in activitatea fermierilor parteneri din tara noastra cu solutii care sa aduca plusvaloare in ferme, fie ca vorbim de proiecte relevante proprii sau de programe specifice sustinute in parteneriat, asa cum este participarea in calitate de Master Partner la RALF 2016, o colaborare care va aduce in prim plan experienta fermierilor romani si importanta muncii lor intr-o societate dominata de spectrul incertitudinii si necesitatii de adaptare rapida".

RALF 2016 este un eveniment dedicat marilor fermieri si companiilor din industrie - producatori si distribuitori de utilaje, furnizori de echipamente si tehnologii pentru o agricultura performanta.

Noutati zilnice din cadrul forumului pe https://www.facebook.com/RALF.COM.RO/

RALF face parte din seria proiectelor de comunicare si a evenimentelor internationale create de BORO PR & COMMUNICATION pentru domeniile prioritare educatie, sanatate, agricultura si turism.

Mai multe pe www.ralf.com.ro si www.borocommunication.ro
 
Master Partner RALF 2016: KWS Seminte

Partener: Bühler AG

Foto: pixabay.com
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016