Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Targ de alimente traditionale la Dumbrava Sibiului
Este vorba de cea de-a treia editie a festivalului „Branduri Transilvanene”, care se va desfasura la acest sfarsit de saptamana.
O manifestare care tinde sa devina una de traditie isi va consuma in acest week-end cea de-a treia editie, reunind producatori traditionali din opt judete ale tarii, indeosebi din zona Transilvaniei.
Este vorba de targul de produse traditionale „Branduri Transilvanene”, care se va desfasura anul acesta in zilele de 9 si 10 august in incinta Muzeului in aer liber din Dumbrava Sibiului, in zona Targului de Tara.
Organizatorii au anuntat ca la standuri vor fi prezenti producatori traditionali din judetele Alba, Arad, Maramures, Harghita, Hunedoara, Salaj, Sibiu si Teleorman, care vor pune la dispozitia vizitatorilor o gama bogata si variata de produse alimentare traditionale, preparate dupa retete si metode pastrate din mosi-stramosi.
Astfel, de la standuri nu vor lipsi produse din carne de porc rasa mangaliţa, placinte, sucuri de mere eco şi silvoiţa (dulceaţa de prune) din Maramures, carnati virsli condimentati din Hunedoara, branza telemea produsa de ciobanii din Sibiu, painea de Pecica si placinte de Turnu, produse specifice Aradului, produse lactate din Alba, paine la tast din Teleorman, kurtos-colac de Harghita si palinca de Salaj.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
valabila 48h
De asemenea, producatorii din Alba vor realiza demonstratii practice de preparare a balmosului, un cas dulce de oaie fiert in lapte sau in unt cu putin malai, cei din Maramures vor pregati in fata vizitatorilor tocanita la ceaun, din carne de porc din rasa mangalita, sucuri de mere eco si dulceata de prune, iar cei din Salaj vor distila palinca.
Atmosfera va fi intretinuta de formatii de muzica si dansuri populare din Hunedoara si Maramures, care au dat curs invitatiei organizatorilor, Complexul National Muzeal Astra, in colaborare cu Asociatia Producatorilor de Produse Traditionale si Ecologice „Marginimea Sibiului” si Asociatia de prietenie „Ille et Vilaine - Sibiu”.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 4 din 2 voturiUltima ora
- » Uniunea Europeana: Romania ocupa locul doi in topul exporturilor de cereale
- » Fonduri europene: Sprijin pentru exploatatiile pomicole
- » APIA: O noua subventie pentru cultura de porumb
- » UCPR: Producatorii autohtoni de carne de pui lucreaza la nivelul standardelor UE
- » Campania 2023: Fermierii trebuie sa acopere terenul dupa recoltare
Idei de afaceri in agricultura