Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Targul international de agricultura AGRARIA 2013

targul-international-de-agricultura-agraria-2013

Targul International pentru Agricultura, Industrie Alimentara si Zootehnie "Agraria", cel mai important targ de profil din Transilvania si al doilea ca marime din Romania, isi va deschide portile joi, 25 aprilie, la Expo Transilvania din Cluj-Napoca.


Editia a 19 -a a targului va decurge in perioada 25-28 aprilie. In decursul celor 4 zile, se va desfasura un vast program de manifestari pentru crescatorii de animale de rasa, medici veterinari, fermieri, cultivatori de cereale si legume, specialisti in agricultura, dar si pentru publicul larg interesat de agricultura.

Pe langa utilajele agricole de ultima generatie, vizitatorii vor lua parte si la demonstratiile de manevrare a tractorului printre jaloane si mentinerea acestuia in balans, pe o rampa speciala.

In cadrul targului va fi si o expozitie cu produse traditionale si bio, publicul avand astfel oportunitatea de a degusta sau de a cumpara miere de albine, fructe, dulceturi, siropuri, branzeturi, ceaiuri sau chiar cosmetice, de o calitate superioara.

Nu vor lipsi nici in acest an, cunoscutele evenimente ale targului, cum ar fi "Zilele Fermierului", expozitiile de animale de rasa sau prezentarile de bovine de performanta. Pe langa acestea , AGRARIA 2013 vine cu o sectiune noua, si anume "Grupurile de Actiune Locala" (GAL). Asociatia Crescatorilor de Bivoli din Transilvania va organiza o reuniune cu tema "Care este viitorul bivolului romanesc".

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Tot in cadrul targului din acest an, membrii Cooperativei agricole "Somes-Aries" si cei ai Asociatiei Crescatorilor de Ovine ne vor prezenta realizarile lor si ne vor vorbi despre greutatile mari pe care le intampina, mai ales dupa falsa alerta cu aflatoxina din lapte din acest an, care i-a afectat major din punct de vedere financiar, dupa ce seceta din 2012 le-a creat alte multe probleme.

Targul in sine reprezinta o platforma de comunicare potrivita unde participantii incheie contracte noi, isi consolideaza relatiile cu clientii traditionali si discuta despre tendintele si inovatiile aparute in agricultura, industria alimentara si zootehnie.

Inca din anul 1995, Targul international Agraria, care are loc la Cluj-Napoca, este un eveniment important in domeniul agriculturii.

Agraria este unul din cele mai insemnate locuri de intalnire pentru fermierii si reprezentantii industriei agricole din Romania. Este recunoscut international pentru caracterul sau dinamic si pentru sansele pe care le ofera.

Editia trecuta a targului a fost o reusita. Conform datelor CENTREX, in anul 2012, Agraria a ramas cel mai mare targ agricol din Transilvania, cu o suprafata expozitionala de 10.000mp, peste 300 de participanti din 12 tari europene si peste 22.000 de vizitatori.

Program Agraria 2013

AGENDA DE EVENIMENTE a editiei AGRARIA 2013 va cuprinde:
• Deschiderea oficiala – 25 aprilie, ora 11:00
• NOU! GAL- urile la AGRARIA - Pentru prima data la AGRARIA, Grupurile de Actiune Locala (GAL) se vor prezenta publicului. Sector public - Sector privat - Societate civila – totul ca un singur motor pentru actiunile care se vor desfasura in cadrul unui teritoriu
• Universitatea de stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj–Napoca se prezinta in cadrul AGRARIA
• Forum pe teme de actualitate, printre care:
- "Zilele agriculturii romanesti – Finantarea si dezvoltarea in agricultura” – 25 aprilie, orele 14:00-18:00
Intre temele de dezbatere se vor regasi: Modificarile Politicii Agricole Comune 2014-2020 si implicatiile acestora in agricultura romaneasca; Strategia de dezvoltare a agriculturii romanesti; Masuri de sprijinire a agricultorilor romani si de crestere a competitivitatii acestora in UE; Sursele de finantare si cofinantare in sectorul agricol, garantarea creditelor in agricultura; Siguranta alimentara; Aspectele fiscale si legislative specifice agriculturii; Fonduri europene in agricultura.
- "Dezvoltarea rurala in perioada 2014-2020: lectii invatate si perspective de dezvoltare" – 26 aprilie, ora 14:30;
- "Cultivarea capsunului si arbustilor fructiferi – perspective in U.E. si Romania” 28 aprilie, ora 10:00;
• ZILELE FERMIERULUI - 25, 26 si 27 aprilie (vizite in grupuri organizate ale fermierilor)
• Demonstratii practice cu tractoare, in zona special amenajata din cadrul targului
• EXPOZItIE DE ANIMALE DE RASa: bovine, ovine, bubaline etc.
• PREZENTARI DE ANIMALE: bovine; bivoli – concurs cu premiere in data de 26 aprilie, orele 13:00 – 15:00.
• Intalniri ale crescatorilor de animale:
- Asociatia Crescatorilor de Bivoli din Transilvania – 26 aprilie, orele 10:00 – 12:30; dezbatere: “Care este viitorul Bivolului Romanesc?”
- Somes Aries - Cooperativa agricola si Asociatia Fermierilor Crescatori de Bovine din Cluj;
- Asociatia Crescatorilor de Ovine din Cluj
• Expozitie de produse bio, organizata impreuna cu Bioterra - Asociatia Bioagricultorilor din Romania
• Expozitie de produse traditionale – organizata impreuna cu Serviciul Produse Traditionale din cadrul Directiei pentru Agricultura Judeteana Brasov.
• TOMBOLA AGRARIA - tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor este programata duminica, 28 aprilie; premii atractive oferite de Zetor Tractor, Brielmaier, Bronto Comprod, Akheron Serv, Agro Expert. La tombola pentru specialisti, marele premiu il reprezinta vizita de documentare la Agritechnica 2013.
• TOMBOLA Revistei FERMA – la standul Revistei Ferma din cadrul expozitiei veti putea afla cele mai noi informatii din sectorul agricol, veti avea posibilitatea sa discutati cu experti din diferite sectoare ale agriculturii, dar si sa participati la concursurile interactive zilnice, unde se ofera multe premii instant.
• "FII VERDE LA AGRARIA" – activitati dedicate protectiei mediului
• Bursa AGRARIA – pentru implicare in proiecte de responsabilitate sociala


Sursa foto: www.sxc.hu
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016