Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un nou utilaj inovativ pentru ingrijirea pomilor isi face loc pe piata romaneasca

un-nou-utilaj-inovativ-pentru-ingrijirea-pomilor-isi-face-loc-pe-piata-romaneasca

Emondorul de inaltime HT 56 C-E de la STIHL a fost lansat de curand si pe piata din Romania. Este vorba despre un utilaj revolutionar dedicat ingrijirii copacilor si care poate fi folosit fara probleme de utilizatorii ocazionali. Mai ales in preajma iernii, copacii trebuie toaletati pentru ca vantul, viscolul sau zapada care se anunta sa nu rupa crengile uscate si sa creeze pagube, asa cum se intampla frecvent, in special in zonele urbane.


Producatorii au inventat aceste emondoare care nu sunt nimic altceva decat niste motoefrastraie adaptate la nevoia de a curata un copac de crengi, fara a te urca in el. In cazul HT 56 C-E vorbim de o tija segmentabila care asigura de la sol o taiere confortabila pana la o inaltime de aproape 4 m, in varful acesteia fiind montate sina si lantul.

Motorul se afla situat la baza tijei si este dotat cu o putere de 1,1 CP, dar si o tehnologie economica denumita 2-MIX. Tehnologia 2-MIX implementata pe motoarele cu benzina STIHL asigura o scadere a noxelor cu pana la 70% si a consumului de combustibil cu 20%, fata de motoarele clasice.

Pentru utilizatorii profesionisti, care au de ingrijit nu doar pomi fructiferi, STIHL a dezvoltat un sistem mai avansat, cu un motor mai puternic de 1,4 CP, in 4 timpi. Cu emondorul HT 103, introdus tot din acest an pe piata noastra, se poate lucra de la sol la o inaltime de peste 5 m. Si asta datorita unei tije telescopice, care poate avea o lungime totala de aproape 4 m.

Precizia de ghidaj a utilajului este ridicata datorita tijei telescopice cu greutate redusa si a formei sale rectangulare. In cazul HT103 vorbim de o lungime de taiere a lamei de 30 cm, iar pentru modelul HT 56, de 25 cm, oricum suficient pentru a scapa rapid chiar si de crengile mai groase. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Cele doua echipamente se gasesc pe rafturile celor 300 de magazine ale dealerilor STIHL din toata tara.

Despre compania STIHL

STIHL a anuntat in 2016,  la nivel international, o crestere de 6,6%, atingand o cifra de afaceri record de 3,46 miliarde de euro. Compania germana intentioneaza sa investeasca 1 miliard de euro in dezvoltare pana in 2018. Anul trecut  compania a implinit  90 de ani, fiind infiintata in 1926 de Andreas Stihl in Stuttgart. STIHL Romania este o companie detinuta 100% de firma mama si a fost infiintata in 1997.  In prezent STIHL Romania importa motounelte sub brandurile STIHL si VIKING.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016