Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Care vor fi conditiile agrometeorologice in urmatoarele trei luni

care-vor-fi-conditiile-agrometeorologice-in-urmatoarele-trei-luni

In iulie, temperaturile medii lunare se vor situa peste normalul climatologic, in august regimul termic se va situa in limite apropiate de mediile multianuale, iar in septembrie temperatura aerului va avea valori medii peste normalul climatologic.


In iulie, temperaturile medii lunare se vor situa peste normalul climatologic (20,2 grade Celsius) in cea mai mare parte a tarii iar abaterile termice cele mai mari sunt posibile in special in zonele sud-estice, sudice si vestice.
 
Astfel, pentru Banat sunt prognozate temperaturi medii de 20 — 23 grade, Crisana (20 — 22 grade), Dobrogea (22 — 23 grade), Maramures (19 — 21 grade), Transilvania (17 — 21 grade), Oltenia (18 — 24 grade), Muntenia (19 — 24 grade) si Moldova (15 — 23 grade ). Cantitatile lunare de precipitatii vor fi deficitare in aproape toata tara. Media multianuala lunara de precipitatii este de 77,8 l/mp.
 
In luna august, regimul termic se va situa in limite apropiate de mediile multianuale (19,7 grade Celsius) in regiunile nordice si centrale iar in restul teritoriului vor fi valori termice peste norme.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Pentru Banat sunt prognozate temperaturi medii de 19 — 23 grade, Crisana (19 — 21 grade), Dobrogea (22 — 23 grade), Maramures (18 — 20 grade), Transilvania (16 — 20 grade), Oltenia (17 — 23 grade), Muntenia (18 — 23 grade) si Moldova (15 — 23 grade).
 
La capitolul precipitatii, prognoza arata cantitati lunare de precipitatii sub mediile climatologice (64,7 l/mp) in cea mai mare parte a teritoriului, cele mai scazute valori fiind posibile local in sud-estul si sudul tarii.
 
In septembrie, estimarile arata ca temperatura aerului va avea valori medii peste normalul climatologic (14,8 grade Celsius) in sudul si estul tarii si local in celelalte regiuni.
 
Temperaturile medii vor fi cuprinse intre 10 si 17 grade in Moldova, 11 — 16 grade in Transilvania, 13 — 15 in Maramures, 13 — 18 grade in Oltenia, 14 — 18 grade in Muntenia, 15 — 16 grade in Crisana, 15 — 18 grade in Banat si 16 — 19 grade in Dobrogea. Cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general apropiate de mediile climatologice (55 l/mp) in regiunile centrale si nordice si deficitare in restul teritoriului.
 
Estimarile sezoniere sunt realizate de catre Centrul European pentru prognoze pe medie durata de la Reading, Anglia, si au un grad de realizare de aproximativ 60%.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016