Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cine conteaza va fi prezent la cel mai mare eveniment agricol din vestul Romaniei

cine-conteaza-va-fi-prezent-la-cel-mai-mare-eveniment-agricol-din-vestul-romaniei

Nu ratati sansa de a va intalni cu cel putin 16.000 de potentiali clienti, fermieri sau viitori fermieri care vor vizita si anul acesta targul de la Arad. Firmele interesate sa isi prezinte oferta de produse si servicii la editia din acest an sunt invitate sa contacteze organizatorii evenimentului. Complexul Expo Arad este ocupat la acest moment in proportie de 95 %, doar cateva spatii mai sunt disponibile.

Eveniment de referinta pentru agricultura Romaniei

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad va organiza in perioada 7 – 10 septembrie 2017, la complexul Expo Arad, a XXVIII-a editie a evenimentului international AGROMALIM. Editiile precedente au intarit statutul de cel mai important eveniment din domeniul agriculturii, industriei alimentare si ambalajelor din vestul Romaniei.

Jucatorii importanti de pe piata de masini si utilaje agricole participa la Agromalim 2017

Oferta de tractoare, masini si utilaje agricole va fi si in acest an unul din punctele forte la Agromalim. Firmele importatoare ale celor mai renumite branduri mondiale si producatori din Romania si-au confirmat si in acest an prezenta la Expo Arad.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Suprafetele pe care va fi expusa tehnica agricola vor creste cu 10 % fata de 2016

Vor mai fi expuse inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de crestere si furaje pentru animale, medicamente si instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentara, produse agroalimentare, tehnica de ambalare, servicii de consultanta, reviste, carti si cataloage de specialitate.

Excelenta in Zootehnie, Agromalim 2017 - Parteneriate in beneficiul fermierilor

Sectiunea de prezentare a taurinelor va fi realizata in parteneriat cu Asociatia Crescatorilor de Vaci „Baltata Romaneasca” Tip Simmental, asociatie conducatoare de Registru Genealogic pentru rasele Baltata Romanesca si Montbeliarde, fiind prezente la eveniment si asociatiile acreditate pentru RG la rasele Holstein, Bruna, Angus, dar si alte rase.

Sectorul de ovine este organizat in parteneriat ACO ,,PASTORUL CRISANA” Arad, asociatie conducatoare a Registrului Genealogic al rasei Turcana si cu ACOC,,MIORITA” Chisineu Cris, conducatoare a Registrului Genealogic al raselor Tigaie si Merinos Transilvanean. Vor fi expuse aproximativ 200 de animale cu valoare genetica ridicata, ovine si caprine din diverse rase si varietati. Cu sprijinul cadrelor didactice de la USAMVB Timisoara vor fi expuse comparativ avantajele fiecareia, vor fi prezentate sisteme de crestere si bunastare a ovinelor.

In cadrul Agromalim, vor fi prezentate si alte specii de animale: cabaline, suine, caprine, animale de hobby.

Demonstratii in camp Agromalim 2017

Si la editia din acest an, in parteneriat cu USAMVB Timisoara si cu sprijinul Statiunii de Cercetare - Dezvoltare pentru Cresterea Bovinelor Arad, in zilele de joi, vineri si sambata vizitatorii vor putea asista la lucrari agricole de prelucrare a solului cu tehnologii conventionale, minim de lucrari si semanat direct.

Partenerii Agromalim 2017:

USAMVB Rgele Mihai I al Romaniei din Timisoara
Asociatia Crescatorilor de Vaci „Baltata Romaneasca” Tip Simmental  
Agentia Nationala de Zootehnie
Oficiul Judetean de Zootehnie Arad
Asociatia Crescatorilor de Ovine ,,PASTORUL CRISANA” Arad
Asociatia Crescatorilor de Ovine si Caprine ,,MIORITA” Chisineu Cris
Asociatia Crescatorilor de Animale Arad

Va asteptam la Agromalim 2017, 7-10 septembrie, la Expo Arad.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016