Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Romania, reprezentata de 56 de companii la targul international de produse alimentare de la Koln
Este vorba de cel mai important eveniment al anului pe plan expozitional, atat la nivel european, cat si pe plan mondial.
Romania participa cu un pavilion national la cel mai important eveniment al anului pe plan expozitional, la nivel european si mondial din domeniul industriei alimentare, organizat o data la doi ani, targul international Anuga - Taste the Future.
Targul se desfasoara anul acesta in perioada 7-11 octombrie la Köln, Germania, iar participarea companiilor romanesti la aceasta expozitie este organizata de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, in parteneriat cu asociatiile patronale Romalimenta si Asociatia pentru Promovarea Alimentului Romanesc—APAR, in cadrul Programului de promovare a exportului, cu finantare de la bugetul de stat.
„Pregatirile pentru construirea pavilionului si transportul produselor alimentare la Köln sunt in plina desfasurare, astfel incat sa le putem oferi expozantilor romani platforma unor intalniri si discutii care sa le permita semnarea unor contracte valoroase pentru dezvoltarea si consolidarea pozitiei pe piata nationala si internationala de profil”, a declarat secretarul de stat Sterica Fudulea, coordonator al domeniului comert exterior.
Editia de anul acesta a targului, desfasurata sub genericul „Gusta viitorul”, ocupa o suprafata de 284.000 de metri patrati, distribuita pe 10 hale specializate.
Romania va avea standuri nationale in sectiunile Meat, Bread&Bakery, Organic, Fine Food, iar in sectiunea Anuga-Drinks firmele romanesti vor avea standuri individuale, finantate exclusiv de firmele inscrise ca expozanti independenti.
Suprafata dedicata pavilioanelor romanesti este de 1.000 de metri patrati, cele 56 de companii de profil, care participa prin Programul de promovare a exportului, pregatind, pentru acest targ, o mare varietate de produse agroalimentare: produse si preparate din carne, produse de panificatie si patiserie, produse lactate, dulciuri, conserve legume/ fructe, fructe deshidratate, fructe congelate, produse apicole bio (laptisor de matca, miere), bauturi (sucuri naturale, bere), condimente si ingrediente utilizate in industria alimentara etc, care deja au plecat, in camioane, spre destinatie.
Editia anterioara a targului, ce a avut loc in anul 2015, a atras peste 155.000 de vizitatori din peste 200 de tari, numarul expozantilor ajungand la 6.777. Manifestarea expozitionala Anuga si-a deschis prima oara portile cu mai bine de 60 ani in urma, devenind, in timp, cel mai important targ european, punctul de referinta pentru industria alimentara din intreaga lume si, totodata, evenimentul care da tonul in ceea ce priveste tendintele din sectorul alimentar la nivel mondial.
Targul se desfasoara anul acesta in perioada 7-11 octombrie la Köln, Germania, iar participarea companiilor romanesti la aceasta expozitie este organizata de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, in parteneriat cu asociatiile patronale Romalimenta si Asociatia pentru Promovarea Alimentului Romanesc—APAR, in cadrul Programului de promovare a exportului, cu finantare de la bugetul de stat.
„Pregatirile pentru construirea pavilionului si transportul produselor alimentare la Köln sunt in plina desfasurare, astfel incat sa le putem oferi expozantilor romani platforma unor intalniri si discutii care sa le permita semnarea unor contracte valoroase pentru dezvoltarea si consolidarea pozitiei pe piata nationala si internationala de profil”, a declarat secretarul de stat Sterica Fudulea, coordonator al domeniului comert exterior.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Editia de anul acesta a targului, desfasurata sub genericul „Gusta viitorul”, ocupa o suprafata de 284.000 de metri patrati, distribuita pe 10 hale specializate.
Romania va avea standuri nationale in sectiunile Meat, Bread&Bakery, Organic, Fine Food, iar in sectiunea Anuga-Drinks firmele romanesti vor avea standuri individuale, finantate exclusiv de firmele inscrise ca expozanti independenti.
Suprafata dedicata pavilioanelor romanesti este de 1.000 de metri patrati, cele 56 de companii de profil, care participa prin Programul de promovare a exportului, pregatind, pentru acest targ, o mare varietate de produse agroalimentare: produse si preparate din carne, produse de panificatie si patiserie, produse lactate, dulciuri, conserve legume/ fructe, fructe deshidratate, fructe congelate, produse apicole bio (laptisor de matca, miere), bauturi (sucuri naturale, bere), condimente si ingrediente utilizate in industria alimentara etc, care deja au plecat, in camioane, spre destinatie.
Editia anterioara a targului, ce a avut loc in anul 2015, a atras peste 155.000 de vizitatori din peste 200 de tari, numarul expozantilor ajungand la 6.777. Manifestarea expozitionala Anuga si-a deschis prima oara portile cu mai bine de 60 ani in urma, devenind, in timp, cel mai important targ european, punctul de referinta pentru industria alimentara din intreaga lume si, totodata, evenimentul care da tonul in ceea ce priveste tendintele din sectorul alimentar la nivel mondial.
Autor:
Ardeleanu Marian
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 4.5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Ultima ora
- » Prognoza agrometeorologica 26 martie - 1 aprilie 2024. Ploile vor avea caracter de aversa si vor fi insotite de descarcari electrice
- » Prognoza agrometeorologica 19 - 25 martie. In acest interval va predomina o vreme in general normala
- » Prognoza agrometeorologica 12 - 18 martie 2024. In zonele joase si de lunca se va produce ceata
- » Prognoza agrometeorologica 5 - 11 martie 2024. Se recomanda administrarea ingrasamintelor organice
- » Prognoza agrometeorologica 27 februarie - 4 martie 2024. Se intrevad ploi locale, insotite de intensificari de scurta durata ale vantului
Idei de afaceri in agricultura