Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Erbicidele cele mai eficiente impotriva buruienilor din culturile agricole

erbicidele-cele-mai-eficiente-impotriva-buruienilor-din-culturile-agricole

Aceste produse distrug vegetatia parazitara si impiedica exstinderea pe intreaga suprafata cultivata cu porumb, grau, floarea-soarelui, rapita, orz, ovaz sau orzoaica.


Datele statistice arata ca gradul de compromitere al suprafetelor cultivate de plantele parazitare este mult mai ridicat decat in cazul insectelor daunatoare. Buruienile se extind mult mai repede, cresc necontrolat si sustrag din sol resursele minerale si nutritive, impedicand culturile agricole sa se dezvolte.
 
Din aceasta cauza, fermierii care desfasoara activitati agricole in domeniul cultivarii plantelor sunt sfatuiti de specialisti sa foloseasca erbicide. Aceste produse distrug vegetatia parazitara si impiedica exstinderea pe intreaga suprafata cultivata cu porumb, grau, floarea-soarelui, rapita, orz, ovaz sau orzoaica.
 
La fel ca si in cazul insecticidelor, erbicidele sunt produse toxice in a caror compozitie intra substante chimice cu rol in distrugerea plantelor parazite care cresc inoportun pe terenurile cultivate.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Aceste produse au insa o capacitate selectiva, in sesul ca ele distrug doar anumite tipuri de vegetatie, fara a afecta culturile agricole. Chiar daca in jurul produselor erbicide exista numeroase contradictii referitoare la gradul de eficienta, fermierii trebuie sa stie faptul ca ele pot fi utilizate fara probleme, daca sunt respectate toate indicatiile inscrise pe ambalajul produselor si in prospectul tehnic care le insoteste.
 
Mai mult, produsele se comercializeaza in baza unor omologari cu regim strict, emise de specialisti in domeniu.
Magazinul online Pesticide-AZ este o fitofarmacie virtuala care pune la dispozitia agricultorilor peste 30 de tipuri de erbicide. Toate produsele comercializate de reprezentantii acestei fitofarmacii on-line sunt omologate corespunzator si au o arie de actiune larg raspandita, fara a compromite insa plantele cultivate pe camp.
 
Eficienta produselor a aratat faptul ca ele sunt oportune pentru a distruge buruienile care compromit culturile de legume, in special cele de rosii, cartofi, ardei, castraveti sau varza, precum si vegetatia parazitara care afecteaza culturile de cereale.
 
Produsele comercializate se gasesc atat sub forma de pudra, cat si sub forma lichida. Din categoria erbicidelor lichide, puteti achizitiona revolutionarul Select Super, in varainta de 20 de ml, care are un timp de actiune foarte scurt si ofera protectie indelungata impotriva vegetatiei parazitare.
 
In cazul produselor erbicide de tip pudra sau granule trebuie retinut faptul ca ele sunt destinate protejarii impotriva daunatorilor vegetali ai suprafetelor mari, care depasesc 5 hectare.
 
Un exemplu de astfel de erbicid este Sencor 70 WP. Substanta activa a acestui produs este Metribuzin si actioneaza prin impedicarea efectuarii procesului de fotosinteza al buruienilor.
 
Persoanelor care utilizeaza astfel de produse le este recomandat sa respecte toate indicatiile inscriptionate pe ambalaj cu privire la modul de folosire. In compozitia lor chimica intra substante toxice, care pot pune in pericol sanatatea utilizatorilor.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016