Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermierii vor beneficia de 179 de milioane de euro pentru promovarea produselor agricole

fermierii-vor-beneficia-de-179-de-milioane-de-euro-pentru-promovarea-produselor-agricole

Banii vor fi alocati anul acesta de Comisia Europeana, bugetul fiind adoptat la finele lui 2017.


Producatorii europeni vor avea anul acesta un buget de 179 de milioane de euro pentru a promova produsele agricole in interiorul si in exteriorul UE, dar si pentru a continua sa gaseasca noi piete.
 
Bugetul adoptat de Comisia Europeana va cofinanta campaniile promotionale care se adreseaza in special pietelor cu potential ridicat de crestere, in particular China, Japonia, Asia de Sud-Est, Mexic, Columbia si Canada.
 
Aceasta orientare este in linie cu campania lansata la inceputul anului trecut de Phil Hogan, comisarul pentru agricultura si dezvoltare rurala, menita sa gaseasca noi piete de desfacere si sa sprijine consumul produselor din UE pe plan global.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

In interiorul UE, campania se va concentra pe cofinantarea programelor destinate sa-i informeze pe consumatori in legatura cu diversele scheme si etichete de calitate in UE: organica, Indicatie Geografica Protejata, Denumire de origine Protejata, Specialitate traditionala garantata.
 
In plus, un buget special va fi alocat pentru promovarea consumului de fructe si legume pentru a-i incuraja pe cetatenii europeni sa adopte obiceiuri alimentare sanatoase dar si pentru a-i sprijini pe producatorii europeni de fructe si legume. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 2.5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016