Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

27 octombrie, alegeri pentru Camera Agricola din judetul Tulcea

27-octombrie-alegeri-pentru-camera-agricola-din-judetul-tulcea

Aproape 50 de fermieri, din judetul Tulcea, vor sa devina membrii ai Biroului Permanent al Camerei Agricole. Acestia si-au depus candidatura pentru posturile valabile, urmand ca la sfarsitul lunii octombrie, in data de 27, sa aiba loc alegerile pentru ocuparea locurilor.


Georgeta Nita, sefa Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR), a precizat ca la sfasitul saptamanii trecute, circa 48 de persoane si-au depus dosarele pentru ocuparea unui post in Biroul Permanent al Camerei Agricole.
„Marti, 1 octombrie, toate primariile din judet au obligatia de a afisa in locuri publice lista cu toti candidatii la Camera Agricola, listele urmand sa fie transmise totodata tuturor presedintilor celor 51 de sectii de votare din judet”, a mai adaugat aceasta.
 
Astfel, in data de 27 octombrie, intre orele 9.00 si 17.00, vor avea loc alegerile pentru Camerele Agricole.
„„Am preluat deja stampilele utilizate in ultimul scrutin electoral, acestea urmand sa fie predate presedintilor sectiilor de votare si urmeaza sa se stabileasca regulamentul in baza caruia se vor aloca posturile pentru fiecare organizatie care are dreptul sa aiba reprezentanti in Camera Agricola”, a sustinut prefectul Lucian Simion, membru al Comitetului de initiativa pentru organizarea alegerilor pentru Camera Agricola.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
Vor fi disponibile 51 de sectii de votare, pentru cei peste 12000 de electori din judetul Tulcea, dintre acestia peste 10000 sunt fermieri, iar putin peste 1500 pescari.
Rezultatele vor fi facute publice pana in data de 7 noiembrie.



Sursa foto: www.sxc.hu

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016