Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

719 soiuri de vinuri din 19 tari participa zilele acestea la Interntional Wine contest Bucharest 2014

719-soiuri-de-vinuri-din-19-tari-participa-zilele-acestea-la-interntional-wine-contest-bucharest-2014

Competitia se desfasoara in perioada 22-25 mai, pentru prima data, in concurs fiind inscrise si vinuri din China.


Ieri s-a dat startul celei de-a 11-a editii ca Concursului International de Vinuri Bucuresti, competitie organizata sub egida MADR, ca urmare a unei initiative venite din partea Oficiului National al Viei si Produselor Viti-Vinicole. Ca de obicei, organizatorul principal al concursului este si in acest an Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania, in parteneriat cu ASER Wineconsulting, competitia desfasurandu-se sub patronajul Organizatiei Internationale a Viei si Vinului.
 
Dupa cum a precizat in cadrul ceremoniei de deschidere Catalin Paduraru, CEO al concursului, una dintre conditiile unui concurs international sub patronajul Organizatiei Internationale a Vinului este participarea cu vinuri a cel putin 8 tari, iar minim 20 la suta din totalul probelor trebuie sa apartina altor tari decat tara organizatoare.
 
Toate aceste conditii sunt indeplinite, Catalin Paduraru anuntand ca in concurs au fost inscrise 719 probe de vinuri , provenind din 19 tari, numarul soiurilor inscrise fiind cu 33 la suta mai mare decat cel de anul trecut. Totodata, 45 la suta dintre probele din concurs apartin unor soiuri de vinuri sin strainatate. Editia de anul acesta consemneaza si o premiera, fiind pentru prima data in istoria concursului cand sunt inscrise si probe de vin provenind din China.
 
Jurizarea competitiei  se realizeaza cu 4 comisii a cate 5 jurati dintre care 3 straini si 2 romani. Numarul juratilor este 21, din care 12 straini, iar 4 dintre juratii straini participa  pentru a doua oara consecutiv in Romania la acest concurs. Juratii straini au o experienta consistenta in actul jurizarii, fiind prezenti in diferite concursuri internationale, a mai precizat Catalin Paduraru.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Echipa care se ocupa de organizarea competitiei ce se desfasoara in aceste zile la bucuresti intentioneaza sa organizeze in Romania, in viitorul apropiat, o competitie pentru vinurile Europei Centrale si de Sud Est, din soiuri locale prefiloxerice specifice acestui areal geografic.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016