Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook

A crescut consumul de carne de porc la nivel european

a-crescut-consumul-de-carne-de-porc-la-nivel-european

In 2016, productia de carne de porc in UE s-a ridicat la 23,4 milioane de tone, reprezentand 45,9 kilogram pentru fiecare locuitor al UE.


Anul trecut, peste 257 de milioane de porci au fost sacrificati in Uniunea Europeana, cu doua milioane mai multi decat in 2015 si cu 5,2 milioane mai multi decat in urma cu zece ani, arata datele publicate marti de Oficiul European de Statistica.
 
In 2016, productia de carne de porc in UE s-a ridicat la 23,4 milioane de tone, reprezentand 45,9 kilogram pentru fiecare locuitor al UE, cu un kilogram si jumatate mai mult decat in 2006. Totusi, in ultimele luni se observa un declin al productiei de carne de porc.
 
In primul semestru din acest an, au fost sacrificati in UE cu 2,7 milioane mai putini porci decat in perioada similara din 2016 (minus 2,1%). Jumatate din aceasta scadere a fost determinata de reducerile de consum inregistrate in Germania (minus 700.000), Franta (minus 426.000) si Marea Britanie (minus 296.000).

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - aurul rosu Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul balsamic  ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Cu 59,4 milioane si, respectiv, 47,7 milioane de porci sacrificati, Germania si Spania au fost anul trecut cei mai mari producatori de carne de porc din Uniunea Europeana. Ele sunt urmate de Franta (23,8 milioane), Polonia (21,8 milioane), Danemarca (18,2 milioane), Olanda (15,4 milioane), Italia (11,8 milioane), Belgia (11,2 milioane) si Marea Britanie (11 milioane). 

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

A crescut consumul de carne de porc la nivel european
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe:

clubagricultura.ro

- intrebarea zilei

Toate stropirile pomilor fructiferi

Intrebare: Salut, imi puteti spune ce stropiri se fac asupra pomilor fructiferi pe toata perioada lor din timpul unui an? va multumesc

Raspuns: Toamna , dupa ce cad frunzele , se va face o imbaiere a pomilor cu unul dintre urmatoarele uleiuri h... citeste tot raspunsul aici

Comentarii
Comentarii0 comentarii




Ultima ora

Newsletter gratuit
Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri".



Forum
KUMAH spune: Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditelor necorespunzătoare și a garanțiilor sunt ceva...
13 Feb. 2019 06:33:35
Raspunde la intrebare
john spune: Este mărturia mea despre lucrarea bună a unui bărbat care ma ajutat să-mi întoarcă soția la mine Numele meu este JOHN și mă aflu în CANADA. Viața mea este înapoi! După 8 ani de...
11 Feb. 2019 02:11:32
Raspunde la intrebare
Ghioca Daniel spune: Interesant articolul,doresc informații despre tipuri de proiecte nerambursabile pentru 2019
10 Feb. 2019 13:44:38
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo
clubagricultura.ro

Proces prin care combate evaporarea si cresterea buruienilor de origine vegetala sau minerala, astfe ...

Masura in care un caracter se transmite de la o generatie la alta. Sinonim - coeficient de mostenire ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016