Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook

A crescut consumul de carne de porc la nivel european

a-crescut-consumul-de-carne-de-porc-la-nivel-european

In 2016, productia de carne de porc in UE s-a ridicat la 23,4 milioane de tone, reprezentand 45,9 kilogram pentru fiecare locuitor al UE.


Anul trecut, peste 257 de milioane de porci au fost sacrificati in Uniunea Europeana, cu doua milioane mai multi decat in 2015 si cu 5,2 milioane mai multi decat in urma cu zece ani, arata datele publicate marti de Oficiul European de Statistica.
 
In 2016, productia de carne de porc in UE s-a ridicat la 23,4 milioane de tone, reprezentand 45,9 kilogram pentru fiecare locuitor al UE, cu un kilogram si jumatate mai mult decat in 2006. Totusi, in ultimele luni se observa un declin al productiei de carne de porc.
 
In primul semestru din acest an, au fost sacrificati in UE cu 2,7 milioane mai putini porci decat in perioada similara din 2016 (minus 2,1%). Jumatate din aceasta scadere a fost determinata de reducerile de consum inregistrate in Germania (minus 700.000), Franta (minus 426.000) si Marea Britanie (minus 296.000).

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Covrigarie - o afacere cu profit imediat


Obtine profit de 3 000 de euro pe luna cu propria ta covrigarie Cate covrigarii intalnesti in drumul tau spre serviciu Numai in zona centrului vechi din capitala sunt vreo 10 Si numarul lor este in crestere Daca esti un pic atent aproape fiecare covrigarie are clienti care stau la coada asteptand sa cumpere covrigi calzi Te-ai intrebat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Cu 59,4 milioane si, respectiv, 47,7 milioane de porci sacrificati, Germania si Spania au fost anul trecut cei mai mari producatori de carne de porc din Uniunea Europeana. Ele sunt urmate de Franta (23,8 milioane), Polonia (21,8 milioane), Danemarca (18,2 milioane), Olanda (15,4 milioane), Italia (11,8 milioane), Belgia (11,2 milioane) si Marea Britanie (11 milioane). 

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

A crescut consumul de carne de porc la nivel european
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe:

clubagricultura.ro

- intrebarea zilei

Unde gasesc triticale

Intrebare: As vrea sa cultiv anul acesta triticale semanat un pic mai tarziu, am inteles ca aceasta specie se poate semana pana spre noiembrie, de unde m-ati sfatui sa iau material semincer?

Raspuns: Depinde de zona, eu v-as recomanda Haiduc pentru zona Moldovei, costa 2,5 lei/kg. http://www.scda... citeste tot raspunsul aici

Comentarii
Comentarii0 comentarii



Ultima ora

Newsletter gratuit
Agricultura cu profit - 7 Idei de Afaceri in Agricultura pentru 2018

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Agricultura cu profit - 7 Idei de Afaceri in Agricultura pentru 2018".



Forum
Szekeres Rudolf spune: Am achizitionat un aparat pe baza de ultra sunete impotriva Cartitelor cu baterii Functioneaza, sunt multumit. Intrebarea mea se refera la: eficienta "frecventei aparatului" asupra soarecilor de...
13 Iun. 2018 15:22:51
Raspunde la intrebare
Balan Doina spune: De unte pot face rost de portaltoi pentru avocado,am cativa avocado din sambure,au aproximativ 1 m .Va multumesc .
10 Iun. 2018 12:07:42
Raspunde la intrebare
Simona Ionescu spune: Medicul veterinar de concesionar vine de 2 ori pe luna la ferma cate o jumatate de ora, semneaza niste hartii pe care medicul de libera pactica nu are voie sa le emita" - deci cum e pana la urma, are...
04 Iun. 2018 22:00:32
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo
clubagricultura.ro

Stratul extern al scoartei copacilor batrani care este format din tesuturi moarte. In timp acestea s ...

Produs chimic destinat combaterii bolilor produse de ciuperci. Dupa compozitie pot fi anorganic, org ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Agricultura cu profit - 7 Idei de Afaceri in Agricultura pentru 2018


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Agricultura cu profit - 7 Idei de Afaceri in Agricultura pentru 2018" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016