Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura investeste doua milioane de lei in cercetare

agentia-nationala-pentru-pescuit-si-acvacultura-investeste-doua-milioane-de-lei-in-cercetare

Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura va plati doua milioane de lei pentru servicii de cercetare in vederea realizarii studiului „Implementarea Programului National pentru Colectarea, Gestionarea si Utilizarea Datelor in sectorul pescaresc al Romaniei pentru anul 2014”.


Potrivit unui anunt publicat in Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, contractul a fost atribuit pe 21 ianuarie 2015 Institutului National de Cercetare Dezvoltare Marina Grigore Antipa.

De asemenea, o parte din contract va fi subcontractata de Institutul de Cercetare - Dezvoltare pentru Ecologie Acvatica, Pescuit si Acvacultura Galati, in proporţie de 17%, Statiunea de Cercetare - Dezvoltare pentru Piscicultura Nucet va prelua 7% din contract, iar ASWIC SRL, 7%.
 Din luna septembrie 2014, Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura a trecut de la Ministerul Mediului la cel al Agriculturii, decizia fiind justificata de Guvern prin necesitatea elaborarii urgente a Strategiei Nationale a Sectorului Pescaresc 2014-2020, asigurarea finantarii programelor multianuale pentru colectarea datelor, inspectie si control in sectorul pescaresc, cresterea gradului de absorbtie a Fondurilor Europene pentru Pescuit atribuite Romaniei in perioada 2014-2020.

De asemenea, modificarea a intervenit pentru respectarea normelor de tehnica legislativa, precum si a principiului ierarhiei actelor normative, sens in care s-a impus abrogarea articolului 22 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 41/2014 privind infiintarea, organizarea si functionarea Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale, prin reorganizarea Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, urmand ca prevederile referitoare la organizarea, functionarea si stabilirea numarului de posturi pentru aparatul central al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si pentru institutiile din subordinea acestuia sa fie reglementate prin hotarare a Guvernului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Prin art. 22 din OUG nr. 41/2014 au fost modificate prevederi ale HG nr. 725/2010 privind reorganizarea si functionarea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, precum si a unor structuri aflate in subordinea acestuia. Astfel, MADR nu poate suplimenta nici numarul de posturi, nici numarul institutiilor subordonate ca urmare a preluarii Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura prin hotarare de Guvern. Acest articol a fost abrogat.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016