Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale incepe reevaluarea proiectelor finantate cu fonduri PNDR

agentia-pentru-finantarea-investitiilor-rurale-incepe-reevaluarea-proiectelor-finantate-cu-fonduri-pndr

Potrivit oficialilor agentiei, in cazul investitiilor in care nu sunt sanse ca lucrarile sa fie finalizate la termenul stabilit, contractele de finantare vor fi reziliate.


In perioada imediat urmatoare, AFIR va demara o campanie la nivel national vizand reevaluarea tuturor proiectelor  care au incheiat contracte de finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala si care nu au posibilitatea reala de a finaliza in timp util investitia pentru care au fost alocate fondurile europene.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Actiunea de revaluare urmeaza a se desfasura pana la sfarsitul acestui an, urmand ca, incepand din primul trimestru al anului viitor, AFIR sa inceapa sa rezilieze toate proiectele contractate care nu au depus nicio cerere de plata si care se afla intr-un stadiu de realizare ce nu permite finalizarea lucrarilor si depunerea ultimei cereri de plata pana la 30 septembrie 2015 – termenul limita conform prevederilor contractului de finantare, stabilit in conformitate cu Regulamentul European privind finantarea Politicii Agricole Comune.
 Anuntul a fost facut de Eugen Popescu, directorul general al AFIR, care a declarat ca „vom rezilia toate acele proiecte care nu au plati si nu mai au sanse reale de finalizare, evident in urma unei analize foarte atente si dupa dezbateri cu beneficiarii implicati. Trebuie sa luam aceasta masura cat mai urgent, chiar de la inceputul anului 2015 pentru a permite utilizarea corecta a fondurilor europene pe care Romania le are la dispozitie pentru finantarea agriculturii si pentru dezvoltarea mediului rural. Astfel, toate fondurile care acum stau blocate nefiind solicitate de beneficiari, vor fi redistribuite imediat catre acele masuri care au deficit de finantare. Prioritatea noastra este evitarea blocarii finantarilor europene acordate pentru agricultura si dezvoltare rurala”.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016