Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook

Al doilea volum al ghidului The Wine Book of Romania se pregateste pentru lansare

al-doilea-volum-al-ghidului-the-wine-book-of-romania-se-pregateste-pentru-lansare

Evenimentul va avea loc la sfarsitul acestei saptamani, in cadrul targului de vinuri Ro-Wine.



The Wine Book of Romania este primul ghid bilingv al celor mai bune vinuri din Romania si din Republica Moldova, fiind o carte de vizita personalizata pentru industria vinurilor, iar al doilea volum va fi lansat in acest eweek-end, in cadrul targului de vinuri ro-wine, care va avea loc in zilele de 20 si 21 mai.
 
„Pentru mine, The Wine Book of Romania reprezinta, pe langa o mare responsabilitate, si un angajament fata de industria vitivinicola si producatorii de vin din Romania. Pentru pregatirea volumului al doilea, m-am bucurat sa constat o crestere remarcabila a calitatii vinurilor evaluate. De exemplu, anul trecut doar un vin 100% Feteasca Neagra a obtinut 5 stele. Anul acesta, patru vinuri 100% Feteasca Neagra, dintr-un total de 15 vinuri, au obtinut 5 stele”, a declarat Marinela V. Ardelean, autor The Wine Book of Romania si presedinte al juriului.

 
Marinela V. Ardelean este specialist in branding si business development in industria enogastronomica, degustător profesionist in concursuri internationale de vinuri si profesor la Italian Chef Academy Roma
 
Toate vinurile prezentate in The Wine Book of Romania au fost evaluate de un juriu format din experți internaționali precum Rod Smith (Master of Wine – Franta), Paul Robert Blom (degustator international de vinuri - Olanda), Luiz Alberto (fondatorul comunitatii #winelover - SUA), Galina Niforou (Asociatia Exportatorilor de Vin - Bulgaria), Jozsef Kosarka (presedinte al Asociatiei Somelierilor din Ungaria), Maria Sofia Dare Biancolin („Wine and More”– Germania), Elias Macovela (blogger de profil si activist al vinului - Portugalia).
 
 In urma acestei evaluari, au fost descrise si clasificate 279 de vinuri, apartinand a 75 crame, 60 din Romania si 15 din Republica Moldova.
 
Daca in primul volum, 15% dintre vinurile evaluate au obtinut 5 stele, cei care vor rasfoi volumul al doilea vor descoperi 50 de vinuri care au primit calificativul maxim din partea juriului, reprezentand 18% din totalul vinurilor prezentate.

Noutatea o reprezinta introducerea unui capitol dedicat exclusiv distilatelor din vin („vinars” in Romania si „divin” in Republica Moldova), iar pentru aceasta au fost degustate si notate 19 distilate, dintre care 16 din Republica Moldova si 3 din Romania.
 
„Imi doresc ca vinurile romanesti sa fie apreciate la adevarata lor valoare si sa isi castige locul meritat pe harta vinurilor europene”, a declarat Marinela V. Ardelean, cea care a vizitat timp de 3 luni crame din Romania si Republica Moldova, a degustat peste 2.000 de vinuri, dintre care a selectat maximum cinci etichete de la fiecare producator, pentru a realiza noul volum.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Al doilea volum al ghidului The Wine Book of Romania se pregateste pentru lansare
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe:

clubagricultura.ro

- intrebarea zilei

Deficiente fosfor la tomate, ardei si castraveti

Intrebare: Cum recunoastem deficientele de nutritie (in special fosfor) la tomate, ardei si castraveti?

Raspuns: In primul rand, la tomate se manifesta prin avortarea florilor, apoi la cele care au fructificat dej... citeste tot raspunsul aici

Comentarii
Comentarii0 comentarii

Ultima ora

Newsletter gratuit
Agricultura cu profit - 7 Idei de Afaceri in Agricultura pentru 2018

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Agricultura cu profit - 7 Idei de Afaceri in Agricultura pentru 2018".



Forum
prof spune: Salut, salvarea unui suflet este importantă. nu există riscul de a se atribui vieții donatorului dacă acesta respectă instrucțiunile date de către practica medicală. nu cumpărăm rinichi, ci...
27 Mai 2018 21:00:56
Raspunde la intrebare
Donagh Sheridan spune: Dear Sir/Ma We are one of the leading Financial instrument providers with offices all over Europe. We are major/Direct providers of Fresh Cut BG, SBLC, POF, MTN, Bonds and CDs and this financial...
27 Mai 2018 20:42:21
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo
clubagricultura.ro

Scaderea treptata sau brusca a insusirilor superioare de soi (vitalitate, vigurozitate, productivita ...

ecotip rezultat in urmarea lucrarilor de ameliorare, fiind format din soiuri si hibrizi ameliorati ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Agricultura cu profit - 7 Idei de Afaceri in Agricultura pentru 2018


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Agricultura cu profit - 7 Idei de Afaceri in Agricultura pentru 2018" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016