Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Al doilea volum al ghidului The Wine Book of Romania se pregateste pentru lansare

al-doilea-volum-al-ghidului-the-wine-book-of-romania-se-pregateste-pentru-lansare

Evenimentul va avea loc la sfarsitul acestei saptamani, in cadrul targului de vinuri Ro-Wine.


The Wine Book of Romania este primul ghid bilingv al celor mai bune vinuri din Romania si din Republica Moldova, fiind o carte de vizita personalizata pentru industria vinurilor, iar al doilea volum va fi lansat in acest eweek-end, in cadrul targului de vinuri ro-wine, care va avea loc in zilele de 20 si 21 mai.
 
„Pentru mine, The Wine Book of Romania reprezinta, pe langa o mare responsabilitate, si un angajament fata de industria vitivinicola si producatorii de vin din Romania. Pentru pregatirea volumului al doilea, m-am bucurat sa constat o crestere remarcabila a calitatii vinurilor evaluate. De exemplu, anul trecut doar un vin 100% Feteasca Neagra a obtinut 5 stele. Anul acesta, patru vinuri 100% Feteasca Neagra, dintr-un total de 15 vinuri, au obtinut 5 stele”, a declarat Marinela V. Ardelean, autor The Wine Book of Romania si presedinte al juriului.
 
Marinela V. Ardelean este specialist in branding si business development in industria enogastronomica, degustător profesionist in concursuri internationale de vinuri si profesor la Italian Chef Academy Roma
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Toate vinurile prezentate in The Wine Book of Romania au fost evaluate de un juriu format din experți internaționali precum Rod Smith (Master of Wine – Franta), Paul Robert Blom (degustator international de vinuri - Olanda), Luiz Alberto (fondatorul comunitatii #winelover - SUA), Galina Niforou (Asociatia Exportatorilor de Vin - Bulgaria), Jozsef Kosarka (presedinte al Asociatiei Somelierilor din Ungaria), Maria Sofia Dare Biancolin („Wine and More”– Germania), Elias Macovela (blogger de profil si activist al vinului - Portugalia).
 
 In urma acestei evaluari, au fost descrise si clasificate 279 de vinuri, apartinand a 75 crame, 60 din Romania si 15 din Republica Moldova.
 
Daca in primul volum, 15% dintre vinurile evaluate au obtinut 5 stele, cei care vor rasfoi volumul al doilea vor descoperi 50 de vinuri care au primit calificativul maxim din partea juriului, reprezentand 18% din totalul vinurilor prezentate.

Noutatea o reprezinta introducerea unui capitol dedicat exclusiv distilatelor din vin („vinars” in Romania si „divin” in Republica Moldova), iar pentru aceasta au fost degustate si notate 19 distilate, dintre care 16 din Republica Moldova si 3 din Romania.
 
„Imi doresc ca vinurile romanesti sa fie apreciate la adevarata lor valoare si sa isi castige locul meritat pe harta vinurilor europene”, a declarat Marinela V. Ardelean, cea care a vizitat timp de 3 luni crame din Romania si Republica Moldova, a degustat peste 2.000 de vinuri, dintre care a selectat maximum cinci etichete de la fiecare producator, pentru a realiza noul volum.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016