Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Alexandria: Joi s-a deschis targul Agralimex, dedicat fermierilor si procesatorilor din industria alimentara

alexandria-joi-s-a-deschis-targul-agralimex-dedicat-fermierilor-si-procesatorilor-din-industria-alimentara

In perioada 29 august - 1 septembrie 2013 are loc la Alexandria, in padurea Vedea, targul national pentru agricultura si industrie alimentara Agralimex 2013.


Potrivit programului anuntat de organizatori, astazi va sosi la Alexandria o delegatie de oameni de afaceri francezi, interesati sa investeasca in agricultura teleormaneana. Vineri este anuntat un simpozion pe tema tehnologiilor agricole in sectorul vegetal, in conditiile unor ani secetosi.

Tot vineri, Institutul National de Mecanizare a Agriculturii (INMA) Bucuresti va prezenta cercetari experimentale asupra tehnologiei inovative si echipamentului tehnic cu organe active antrenate pentru afanarea în profunzime si  cresterea fertilitatii solului.

De asemenea, INMA, va prezenta, sambata, echipamente de infiintat plantatie de salcie energetica (salix viminalis) ca sursa alternativa de energie curata, dezvoltarea de produse prietenoase mediului pentru agricultura, din materiale biodegradabile provenind din resurse regenerabile, cercetari experimentale cu instalatia de uscare a fanului prin ventilare cu aer rece sau cald, echipamente tehnice pentru mecanizarea si automatizarea proceselor de fabricatie a peletilor/agropeletilor si brichetelor din  biomasa solida agricola si forestiera.

La targ vor participa peste 40 de firme din domeniul agricol - producatori si dealeri de masini si echipamente agricole, instalatii si piese de schimb, medicamente veterinare, seminte, pesticide, articole de uz gospodaresc.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h



foto: Agerpres
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016