Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ANAT: Turismul rural este o forma de turism care s-a dezvoltat de la zero in Romania

anat-turismul-rural-este-o-forma-de-turism-care-s-a-dezvoltat-de-la-zero-in-romania

Duminica, 15 septembrie, a inceput editia a XXII-a a Programului Special ’Vacante la tara’, care se va incheia pe 25 octombrie. Programul se adreseaza turistilor, care vor putea descoperi viata satului si traditiile locale, anunta Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) Romania.


„Turismul rural este o forma de turism care s-a dezvoltat de la zero in Romania, incepand cu anii '90, meritul incontestabil apartinand ANTREC. Cele doua organizatii - ANAT si ANTREC - au colaborat foarte bine de-a lungul timpului, insa au existat retineri in privinta colaborarii dintre agentiile de turism si pensiunile rurale, care au preferat de cele mai multe ori sa se adreseze direct publicului. Ma bucura faptul ca din ce in ce mai multi proprietari de pensiuni rurale au inteles, in ultimii ani, rolul agentiilor de turism ca si factori de promovare, de asigurare a unui flux permanent de turisti si, nu in ultimul rand, de consultanti. Asa ca ANAT a devenit, in premiera, partener al programului special ’Vacante la tara’, iar turistii pot achizitiona pachete turistice la pensiuni rurale si prin intermediul agentiilor de turism”, a sustinut presedintele Adociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Lucia Morariu.
 
„Turismul rural reprezinta o oportunitate pentru romani de a privi catre valorile stravechi ale acestor meleaguri, incepand de la traditii, obiceiuri si pana la frumusetile locurilor. Prin tarifele speciale oferite in cadrul acestui program, tot mai multi romani din toate regiunile tarii se vor familiariza cu beneficiile oferite de turismul rural, aceasta constituind o sansa pentru toti de a ne reintoarce cu fata catre Romania. Pe de alta parte, ne bucura apropierea dintre pensiuni si agentiile de turism, avand ca finalitate cresterea gradului de ocupare al pensiunilor, implicit, a numarului de turisti care se indreapta catre destinatiile rurale”, a adaugat si presedintele executiv al ANTREC, Misu Chiruc.
 
Programul special ’Vacante la tara’ ofera sejururi de cinci nopti/sase zile la pensiuni de 2 margarete la pretul de 175 lei/pers, pensiuni de 3 si 4 margarete la pretul de 225 lei/pers, iar pentru 5 margarete la pretul de 290 lei/pers. In prima faza, programul se va desfasura in Arges, Alba, Brasov, Buzau, Cluj, Covasna, Gorj, Harghita, Maramures, Mehedinti, Neamt si Sibiu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h








Sursa foto: www.sxc.hu

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016