Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Angst retrage cele 22 de magazine ale companiei din franciza Carrefour Express

angst-retrage-cele-22-de-magazine-ale-companiei-din-franciza-carrefour-express

Cele 22 de magazine ale companiei Angst vor fi retrase din franciza Carrefou Express, unitatile urmand sa functioneze autonom, a declarat presedintele Angst, Sorin Minea.


"Magazinele vor redeveni Angst si vor functiona in continuare. A fost decizia actionarilor Angst de iesi din franciza, pe care Carrefour a acceptat-o. Nu avem niciun fel de probleme. Este o decizie care face parte din strategia noastra de a ne axa pe ce stim sa facem cel mai bine: productia si comertul de carne si mezeluri. Vom continua sa colaboram cu Carrefour si Artima pe alte segmente", a declarat Sorin Minea pentru MEDIAFAX.

Primul magazin Carrefour Express Angst a fost deschis in luna octombrie 2011, in sectorul 1 al Capitalei, respectiv in Piata Domenii. In cei peste doi de parteneriat, din cele 23 de magazine Angst, un numar de 20 au fost incluse in reteaua Express, ultimele chiar in 2013.

"Angst este satisfacut de relatia cu Carrefour in ceea ce priveste activitatea de franciza. Decizia actionarilor Angst este insa de a se reconcentra pe activitatea sa traditionala, adica procesarea produselor din carne", au declarat reprezentantii Carrefour Romania.

Carrefour mai opereaza in Romania 25 hipermarketuri Carrefour, 79 supermarketuri Market si un magazin online. Saptamana trecuta Carrefour a inchis supermarketul Market din centrul comercial Winmarkt din Bistrita.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Grupul Angst a fost infiintat in 1990, fiind o investitie romano-elvetiana. Firma este controlata de Sorin Minea care detine 60% din actiuni, restul de 40% fiind impartit in mod egal intre Liudmila Minea si Bernadette Martha Maria Wyrsch-Angst. Angst detine trei fabrici, la Buftea (carne proaspata si preparate fierte, afumate), Salsi Sinaia (produse crud uscate) si Videle (procesare a laptelui).

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016