Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apicultorii vor sa ceara de la MADR ajutor de minimis pentru anul acesta

apicultorii-vor-sa-ceara-de-la-madr-ajutor-de-minimis-pentru-anul-acesta

Reprezentantii apicultorilor spun ca vor avea nevoie de acest ajutor in situatia in care conditiile meteoroogice le vor fi din nou nefavorabile, mai ales ca anul trecut nu au beneficiat de acest sprijin.


Dupa ce anul trecut nu au fost introdusi la plata me motiv de fonduri insuficiente, domeniul vegetal fiind considerat prioritar de autoritati, apicultorii sunt hotarati ca anul acesta sa obtina un ajutor de minimis de la MADR.
 
Presedintele Asociatiei Crescatorilor de Albine din Romania, Ioan Fetea, a precizat ca a invatat din experienta anilor precedenti, astfel ca anul acesta isi vor lua masuri de precautie si vor depune din timp la MADR toate documentele necesare, explicand ca apicultorii au nevoie de acest ajutor, mai ales daca si anul acesta conditiile meteo le vor fi nefavorabile.
 
„Noi am cerut si in anul 2015 sa ni se acorde acest sprijin si au fost bani putini care s-au dat la vegetal, unde au fost pierderi mari din cauza secetei. Dar o sa facem demersuri care oricum trebuie facute din timp pentru anul in curs. Sigur noi am facut si anul trecut pentru anul acesta dar  probabil ca trebuia sa mai intervina si alte asociatii. O sa revenim cu o solicitare la domnul ministru saptamana viitoare sa vedem care va fi perspectiva, daca vom avea probleme pentru anul acesta, pentru ca trebuie prevazut acest ajutor de minimis in buget”, a declarat pentru agrointel.ro  Ioan Fetea.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Apicultorii nu au mai beneficiat de ajutoare de minimis din 2014, atunci cand productia de miere a fost semnificativ diminuata din cauza ploilor cazute in mare parte din an.
 
In 2014, apicultorii au primit 4 lei pe familia de albine pentru o stupina de pana la 75 de familii si 7,5 lei pe familia de albine pentru o stupina cu peste 75 de familii, dar valoarea totala a ajutorului de minimis care s-a acordat unei intreprinderi sau intreprinderi unice nu putea depaşi suma de 15.000 euro pe durata a trei exerciţii financiare, in cursul exerciţiului financiar 2014 şi in cele doua exerciţii financiare precedente.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016