Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Aradenii de la Camera Agricola nu si-au mai primit salariile de trei luni

aradenii-de-la-camera-agricola-nu-si-au-mai-primit-salariile-de-trei-luni

Vicepresedintele Consiliului Judetean Arad, Adrian Tolea, spune ca salariatii actualei Camere Agricole nu si-au mai primit salariile de trei luni.


Potrivit acestuia, Consiliul Judetean a incercat sa rezolve aceasta problema inclusiv cerand sprijinul celor de la filiala judeteana a Partidului Conservator. 
 
"Presedintele CJ Nicolae Iotcu a diciat aceasta problema atat institutional, printr-o adresa remisa ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, cat si uman, incercand sa ii sensibilizeze pe consilierii judeteni ai Partidului Conservator, dat fiind ca au aceeasi coloratura politica cu a domnului ministru. in schimb, am observat din partea domnului Mircea Purcaru o reactie dura, impotriva oamenilor si atingand doar tangential subiectul", a declarat Adrian Tolea, potrivit presei locale.
 
Acesta acuza ca salariile sunt restante din aprilie. Functionarii Camerei Agricole se afla in subordinea Consiliului Judetean, dar sunt platiti direct de Ministerul Agriculturii. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

In sedinta Consiliului Judetean din data de 10 iulie, presedintele Nicolae Iotcu afirmase: 

"Angajatii sau personalul din cadrul Consultantei Agricole, de peste trei luni de zile nu si-au primit salariile, sunt optsprezece familii, care unii au credite la banci, unii au poate alte obligatii, altii au familii acasa si pentru ca Guvernul Romaniei prin Bugetul de Stat, cel care finanteaza salariile, nu au platit si nu au prevazut in buget decat pana in luna martie, in bugetul Ministerului Agriculturii, acesti bani, din luna aprilie angajatii Consultantei Agricole nu si-au primit salariile. Noi am avut, in urma solicitarilor noastre catre Guvernul Romaniei, am primit un raspuns in care ni se spune ca dupa 30 iunie vom primi un document in care sa ni se spuna cum vor fi platiti in continuare, suntem in iulie, n-am primit niciun document  (...) Poate domnul Purcaru il transmite domnului ministru al agriculturii. Un memoriu pe care noi i l-am trimis si oficial, sa rezolve situatia acestor familii ramase fara salarii de patru luni de zile."

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016