Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Atelier de lucru desfasurat la sediul MADR pe tema proteinelor vegetale

atelier-de-lucru-desfasurat-la-sediul-madr-pe-tema-proteinelor-vegetale

Din partea MADR au fost prezenti ministrul Petre Daea, secretarii de stat Alexandru Potor si Daniel Botanoiu, precum si directori si experti din cadrul directiilor de specialitate.


Zilele trecute, la sediul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a avut loc deschiderea atelierului de lucru cu expertii statelor membre privind „Proteinele vegetale - practici agronomice si beneficii ecologice”, organizat la propunerea reprezentantilor Directiei Generale Agricultura si Dezvoltare Rurala din cadrul Comisiei Europene.
 
Atelierul de lucru a cuprins o sesiune plenara, trei grupuri de lucru si concluzii precum si o vizita in teren in judetul Calarasi.
 
Din partea MADR au fost prezenti ministrul Petre Daea, secretarii de stat Alexandru Potor si Daniel Botanoiu, precum si directori si experti din cadrul directiilor de specialitate, iar din partea Comisiei au participat experti din cadrul departamentelor cu responsabilitati in domeniul agriculturii si dezvoltarii rurale, cercetarii si mediului.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

In contextul actiunilor de elaborare a Planului pentru Plantele Proteice, ce va fi publicat la sfarsitul anului 2018, comisia efectueaza cercetari, studii si dezbateri, sintetizand opinii cu privire la situatia actuala a sectorului proteinelor vegetale din UE.
 
Co–organizarea atelierului de lucru la Bucuresti este deosebit de utila in contextul pregatirii preluarii Presedintiei Consiliului Uniunii Europene in primul trimestru al anului 2019 si din perspectiva unui stat membru recunoscut pentru productiile arabile.
 
In deschiderea atelierului de lucru, ministrul Petre Daea a sustinut o interventie multumind membrilor Comisiei pentru ca au ales Romania pentru gazduirea acestui eveniment, sustinand ca in tara noastra exista un interes deosebit pentru culturile proteice.
 
„Este fundamental pentru noi sa construim mecanismele necesare de sustinere a culturilor proteice pentru a ne asigura independenta proteica la nivelul Uniunii Europene, mai ales ca  Romania are conditii exceptionale pentru cultura plantelor proteice, in mod deosebit pentru soia”, a afirmat ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale .
 
De asemenea, ministrul Petre Daea a declarat ca este necesara sustinerea cercetarii in dezvoltarea culturilor proteice. In incheierea discursului sau, ministrul Daea a subliniat ca Romania este activa, responsabila si onorata prin presedintia de anul viitor.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 2.5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016