Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Avertizare de ninsori, vant puternic si ger in 30 de judete si in Bucuresti, din aceasta noapte

avertizare-de-ninsori-vant-puternic-si-ger-in-30-de-judete-si-in-bucuresti-din-aceasta-noapte

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, marti, a atentionare meteo Cod Galben privind producerea de ninsori abundente, intensificari ale vantului si ger, valabila pentru 30 de judete, inclusiv municipiul Bucuresti, incepand din noaptea de marti spre miercuri.


Actualizare 26 ianuarie, ora 10.00. Meteorologii au ridicat nivelul de alerta la cod portocaliu, avertizand ca in judetele Ilfov (inclusiv municipiul Bucuresti), Teleorman, Giurgiu, Arges, Dambovita, Prahova, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Galati, Vrancea, Constanta, Tulcea, Mehedinti, Dolj si Olt va fi viscol puternic. Vantul va depasi la rafala 80...90 km/h determinand diminuarea severa a vizibilitatii (sub 50 m) si troienirea zapezii.

Dupa intervalul mentionat vremea va deveni geroasa mai ales noaptea si dimineata, in special in centrul, estul si sudul tarii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Ieri, Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben, potrivit careia vremea va continua sa se inrautateasca in sudul si estul tarii si in zona Carpatilor Meridionali si Orientali. In aceste regiuni va ninge abundent, iar stratul de zapada depus va fi consistent. Vantul va avea intensificari sustinute, cu viteze ce vor depasi la rafala 60...70 km/h, viscolind si spulberand zapada.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016