Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Beneficiarii de fonduri europene pentru agricultura pot face achizitii on-line, pe site-ul AFIR

beneficiarii-de-fonduri-europene-pentru-agricultura-pot-face-achizitii-on-line-pe-site-ul-afir

Procedura on-line este aplicabila pentru toate achizitiile demarate incepand cu aceasta saptamana, indiferent de versiunea de contract de finantare.


Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale a modificat metodologia specifica achizitiilor pentru beneficiarii privati ai fondurilor europene acordate pentru agricultura si dezvoltarea mediului rural prin adaptarea manualului de procedura pentru achizitii la fluxul derularii şi avizarii on-line a procedurilor de achizitii.
 
Procedura on-line este aplicabila pentru toate achizitiile demarate incepand cu aceasta saptamana, indiferent de versiunea de contract de finantare.
 Astfel, beneficiarii vor putea demara procedura de achiziţii on-line. Ulterior, pe parcursul derularii procedurii, contractul se va actualiza prin acte adiţionale, care pot fi incheiate, dupa caz, exclusiv ca urmare a modificarilor survenite in urma derularii procesului de achizitii on-line sau pot cuprinde si alte modificari ale proiectului.
 
Actele aditionale se vor incheia pana la momentul avizarii finale a achizitiilor, conform noii proceduri, iar aceasta abordare evita apariţia intarzierilor in derularea contractelor de finantare, precizeaza AFIR.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


„Acest demers a fost realizat de catre AFIR pentru a simplifica implementarea proiectelor de investitii ale beneficiarilor Programului National de Dezvoltare Rurala. Consideram ca este o etapa deosebit de importanta privind simplificarea si transparentizarea procesului de achizitii, fiind in acelasi timp unul dintre angajamentele importante asumate de AFIR in relatia cu Comisia Europeana si cu beneficiarii Programului. Acest demers reprezinta o premiera in procesul de implementare a fondurilor europene acordate pentru agricultura”, a declarat David Eugen Popescu, directorul general al Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale.
 
Procedura de achizitii stabileste modul derularii si verificarii contractelor de achiziţii de servicii, bunuri cu sau fara montaj si de executie lucrari (constructii, montaj) in cadrul proiectelor finanţate prin PNDR pentru beneficiarii privati.
 
„Beneficiarul privat va publica pe site-ul AFIR invitatia de participare si dosarul cererii de oferte in format electronic. De asemenea, ofertantii vor parcurge procedura de inregistrare pe pagina de internet a Agentiei si, ulterior, vor depune on-line ofertele pentru respectiva procedura de achizitie. Numarul minim al ofertelor conforme primite s-a redus la doua, de la trei cat era stabilit prin procedura anterioara”, menţioneaza Agenţia in comunicatul citat.
 
Verificarea şi avizarea dosarului de achizitii se vor realiza on-line la nivelul OJFIR si CRFIR, prin intermediul departamentelor de specialitate. Ulterior, pe site-ul www.afir.info se publica rezultatul procedurii de achizitie (inclusiv notificarile pentru ofertantii castigatori si necastigatori) si se va respecta termenul legal pentru depunerea unor eventuale contestatii.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016