Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bucuresteni, haideti la Targul de Florii!

bucuresteni-haideti-la-targul-de-florii

Bucurestenii sunt asteptati de azi pana duminica la Muzeul Taranului Roman, unde va avea lod editia de anul acesta a traditionalului Targ de Florii. Pana duminica, 8 aprilie, mesteri din toate zonele tarii vin sa sarbatoreasca Floriile la Muzeul taranului.


Olari, fierari, cioplitori, cojocari, cofetari, pielari, rudari, iconari, dar si tesatoare, impletitoare, incondeietoare aduc la Targul de Florii de la MtR: oua incondeiate, icoane, obiecte din lemn, ceramica, tesaturi, jucarii, instrumente muzicale, podoabe, mobilier pictat.

De-ale gurii puteti targui: suc de mere, cofeturi din Teleorman, turta dulce de Harghita, kürtös kalács, halvita, miere de albine, ierburi de leac, palinca si vin, mancaruri de post la Clubul taranului.

Ce se intampla de Florii la Muzeul Taranului Roman


- demonstratii de incondeiat oua,
- atelier de legatorie cu Razvan Supuran,

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

- atelier de design pentru copii de 5-10 ani, realizat de Institutul IKEDOO,
- muzica pe tot parcursul targului - mesteri instrumentisti vor oferi microrecitaluri la nai, fluier, ocarina, cimpoi si caval,
- teatru de animatie pentru copii - sambata, 7 aprilie, ora 12, la Clubul Țaranului, Trupa de teatru Tropaiele a MtR va prezenta piesa Pataniile lui Pacala.

Targul de Florii este deschis de vineri, 6 aprilie, pana duminica, 8 aprilie, intre orele 10:00 si 18:00, la Muzeul National al taranului Roman.

Pret bilet: 6 lei, 3 lei (elevi, studenti, pensionari)

Sarbatoarea Floriilor


"In duminica de Florii, oamenii au voie sa manance peste. Merg la biserica ducand flori si se intorc ducand matisori de salcie. Ating cu salcia copiii, vitele din gospodarie si o pun la icoana: peste an ea capata tot felul de intrebuintari. Tot acum sunt fierte buruienile care vor fi folosite la vopsirea oualor. Cum este vremea de Florii, asa va fi si de Paste.

Sunt locuri unde in aceasta zi oamenii nu se spala pe cap, de teama sa nu albeasca (incarunteasca) la fel ca pomii aflati in floare. in alte parti se spala pe cap tocmai in aceasta zi, dar cu apa in care au fiert busuioc si fire de la canafii unui prapor care a fost purtat la o inmormantare de fata mare.

Ca sa fie de folos parului, sa-l faca sa straluceasca de sanatate, apa trebuie varsata la radacina unui par", scrie Irina Nicolau, autoarea cartii Ghidul sarbatorilor romanesti.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016