Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Caravana “Alege oaia!” ajunge in Piata Obor

caravana-alege-oaia-ajunge-in-piata-obor

Campania nationala de informare si promovare „Alege oaia!”, desfasurata sub coordonarea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, continua in acest week-end in Bucuresti.


Caravana campaniei se va afla sambata si duminica, 4-5 noiembrie, in Piata Obor, unde crescatorii de ovine ii vor astepta pe vizitatori sa guste gratuit din tocanita si din pastrama pregatite la fata locului, dar si sa le raspunda la toate intrebarile si curiozitatile.
 
Evenimentul se deruleaza cu sprijinul asociatiilor conducatoare de registre pentru ovine din Romania si cu sustinerea Administratiei Pietei Obor, a Primariei sectorului 2 Bucuresti, a Politiei locale sector 2 Bucuresti si a Directiei pentru Agricultura a Municipiului Bucuresti.
 
In spatiul destinat acestui eveniment se vor pregati mancaruri traditionale din carne de oaie, ce vor fi oferite, gratuit, spre degustare vizitatorilor. Cu retete noi sau de odinioara, cei prezenti vor imbia vizitatorii sa deguste si sa aprecieze aromele speciale ale bucatelor romanesti.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

De asemenea, cei interesati vor putea achizitiona carne de oaie proaspata sau preparata in diferite moduri, cascaval, branza de burduf cu aroma de cetina de brad si must, intrucat la targ vor fi prezenti si producatori autohtoni, ce isi vor expune produsele, spre comercializare.
 
Imaginea tabloului de targ romanesc va fi completata de prezenta unui producator de bere, intr-un cadru amenajat rustic. Acesta va oferi, spre vanzare, un sortiment de bere si va participa la activitatile targului prin organizarea de jocuri interactive si concursuri adresate vizitatorilor.
 
Evenimentul din Piata Obor se va desfasura sambata, 4 noiembrie 2017, intre orele 10:00-18:00 si duminica, 5 noiembrie 2017, intre orele 10:00-16:00. De saptamana viitoare, Caravana „Alege Oaia” va putea fi gasita şi in alte locaţii din ţara. Astfel, pe 11 noiembrie, Caravana va poposi la Ploieşti, pe Platoul din faţa Palatului Culturii.
 
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a lansat pe 26 octombrie 2017 la Romexpo, in cadrul celui mai mare targ pentru agricultura din tara – INDAGRA 2017, Campania de informare şi promovare a consumului de carne de oaie denumita “Alege Oaia!”.
 
In demersul sau, MADR are sprijinul tuturor crescatorilor de ovine din Romania, care doresc, prin intermediul acestei campanii, sa determine consumatorii sa manifeste mai mult interes pentru carnea de oaie şi preparatele din carne de oaie.
 
Obiectivul final al acestei campanii este de a informa consumatorul asupra modului de preparare a carnii de oaie si a produselor din carne de oaie, cat si de dezvoltare a unei culturi culinare in ceea ce priveste consumul de carne de oaie.
 
Totodata, se doreste sprijinirea crescatorilor autohtoni de ovine si infiintarea unei piete de Gross care va constitui un intermediar intre crescatorii de ovine si canalele de comercializare retail si magazine de proximitate.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016