Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cargill Oils, in topul firmelor bucurestene la categoria Industrie

cargill-oils-in-topul-firmelor-bucurestene-la-categoria-industrie

Cargill Oils s-a clasat pe primul loc la sectiunea Industrie, clasa intreprinderi mari, in cadrul celei de-a XIX-a editie a Topului Firmelor din Bucuresti, organizat de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB), conform unui comunicat de presa.


Prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB), a declarat: "Performantele celor aflati in top la aceasta editie sunt cu atat mai meritorii cu cat au fost rasplatite rezultatele obtinute in 2011, an marcat, inca, de efectele uneia dintre cele mai lungi si puternice crize economico-financiare pe care le-a cunoscut lumea. in contextul in care in Uniunea Europeana, dar si pe plan mondial, redresarea economica ramane relativ fragila, a vorbi despre afaceri de succes, precum cele ale premiantilor nostri, inseamna a vorbi despre competitivitate, generata de productivitatea ridicata si, foarte important, de un management performant si de o cultura organizationala solida".

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


"Pentru noi, acest premiu reprezinta atat o recunoastere a investitiilor pe care Cargill Oils le-a facut in dezvoltare si inovatie, dar si a talentului si muncii depuse de fiecare membru al echipei noastre. Multe dintre eforturile noastre sunt indreptate catre castigarea sau mentinerea increderii consumatorilor in produsele noastre, iar faptul ca brandul Untdelemn de la Bunica a fost votat ca fiind marca de ulei de gatit in care romanii au cea mai mare incredere, 7 ani la rand, prin intermediul publicatiei Reader's Digest, este o alta dovada a succesului actiunilor noastre", a precizat Adela Vladutoiu, Director General Cargill Oils.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016