Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Carnea de oaie romaneasca, pe rafturile magazinelor Kaufland

carnea-de-oaie-romaneasca-pe-rafturile-magazinelor-kaufland

In prezent produsele sunt pe rafturile magazinului Kaufland din Barbu Vacarescu, dar in cateva zile vor fi si in alte 72 de magazine din tara si ulterior in toata reteaua.


MADR, Kaufland Romania şi Cooperativa Agricola Tara Mea au incheiat vineri un parteneriat in cadrul programului „Alege oaia”, prin care 12 produse din carne de oaie, marca Ţara Mea sunt disponibile la vanzare incepand de vineri in magazinele Kaufland.

Toate cele trei federatii de oieri din Romania si 10 asociaţii au semnat parteneriatul cu Cooperativa Tara mea, reprezentand 93% din productia romaneasca de carne de oaie. Cooperativa işi propune sa livreze pe parcursul unui an carne de oaie in valoare de 9 milioane de euro.


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

line-height:115%;font-family:" times="">„Preturile produselor din carne de oaie sunt diferite in functie de sortiment si banuiesc asa cum a fost si la carnea de porc, unde s-a observat deja o scadere, pretul se va aseza si va fi cel pe care il va dicta piata. Evident daca se va observa un pret care escaladeaza un anumit nivel, cu siguranta comerciantii si producatorii deopotriva vor analiza acest lucru si se vor replia in functie de piata”, a precizat Petre Daea.

Ministrul a subliniat ca isi doreste sa fie prezent tot in aceasta retea de magazine pentru prezentarea legumelor si fructelor romanesti.

„Sper sa fiu tot aici, la Kaufland, sa dam drumul la programe care inseamna prezentarea legumelor romanesti, a fructelor romanesti, pentru ca sunt doua lucruri extrem de importante pentru noi toti, iar pentru Ministerul Agriculturii este obiectiv fundamental si anume acela de a realiza productii de buna calitate si apoi de a le promova si de a le valorifica. Fermierul, producatorul, indiferent de marime, indiferent de distanta de magazin, unde se prezinta pe raft produsul respectiv, trebuie sa aiba posibilitatea sa valorifice asemenea produse, pentru a putea castiga, dar si pentru a aproviziona ritmic aceste magazine, cu produse de buna calitate, in folosul consumatorului” a spus ministrul.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016