Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce spun fermierii prezenti in Piata Victoriei

ce-spun-fermierii-prezenti-in-piata-victoriei

Producatorii agricoli care picheteaza sediul Guvernului au inceput sa huiduie reprezentantii Executivului nemultumiti de faptul ca niciun reprezentant al institutiei nu i-a invitat pana la aceasta ora la dialog, amenintand ca nu vor pleca din Piata Victoriei pana nu discuta cu premierul, scrie Mediafax. Ei acuza Guvernul ca subventiile se acorda "doar la televizor" si ca cifrele prezentate de Ministerul Agriculturii nu sunt conforme cu realitatea din teren.


"Desi se vorbeste de 119,66 euro, in realitate un fermier primeste doar 106 euro! S-au laudat ca ne suplimenteaza din bugetul national cu 50 de euro, in realitate ne-au acordat 35, ce s-a intamplat cu restul de bani?", a declarat pentru agroromania un manifestant prezent in piata.

Organizatorii protestului au solicitat inca de la inceperea actiunii o intalnire cu premierul Victor Ponta pentru a-i prezenta revendicarile pe care le au.

Dupa mai bine de doua ore de la inceperea pichetuui, delegatia protestatarilor nu a fost invitata in sediul Guvernului pentru o eventuala discutie, liderii acestora amenintand ca nu vor incheia actiunea de protest in cazul in care nu vor reusi sa aiba un dialog cu reprezentantii Executivului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Aproximativ o mie de producatori agricoli picheteaza, miercuri, sediul Guvernului, acestia reclamand faptul ca agricultura este lasata de izbeliste si cerand demiterea ministrului Agriculturii, Daniel Constantin. Protestatarii poarta pe ei veste verzi inscriptionate cu mesajul "SOS, salvati agricultura Romaniei" si au in maini bannere inscriptionate "Dezinteresul guvernantilor plus seceta egal dezastrul zootehniei", "Munca noastra este sudoare si nu spaga", "Respectati legile nu mai prelungiti taxarea inversa", "Jos ministrul visator, puneti un agricultor", "Cerem demisia ministrului Agriculturii", "Ati promis investitii in agricultura. V-am votat, ne-ati inselat!".
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016