Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cel care a venit cu taxarea inversa la cereale a avut o gandire diabolica!

cel-care-a-venit-cu-taxarea-inversa-la-cereale-a-avut-o-gandire-diabolica

Viorel Matei, presedintele Asociatiei Producatorilor de Cereale si Plante Tehnice Timis si al Federatiei Producatorilor Agricoli din Romania, este sceptic in privinta succesului introducerii taxarii inverse la cereale si plante tehnice. Ba, mai mult, el spune ca cine a nascocit aceasta masura a avut "o minte diabolica".


"Nu cred in asemenea masuri. Nu au suport, o baza financiara. Ca initiativa legislativa e bine venita. Trebuia sa se specifice care vor fi sursele de finantare. Cel mai bine ar fi fost sa se faca plati complementare. Pe langa cei 130 de euro de la Uniunea Europeana sa se mai dea 50 de euro de la Guvernul Romaniei. Atunci s-ar fi recuperat toate pierderile", a spus Viorel Matei.

Situatia e grava fiindca au crescut preturile la combustibil cu pana la 26%, din 2011, ierbicidele si pesticidele cu pana la 20%, din 2011, ingrasamintele au costat 1.200 lei, acum sunt 1.800 lei, asadar cu aprope 30%.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


"O alta presiune este recuperarea TVA. Eu vand totul fara TVA, dar cumpar cu TVA. Normal ar fi ca atunci cand iti duci factura, imediat a doua zi sa primesti banii de pe TVA. Sunt banii mei, nu? Dar sa ma tii doua-trei luni este aberant. Acum a fost blocat totul, cu schimbarile de sefi. Sunt fermieri care aveau nevoie de bani pentru campania agricola. Dar daca eu, fermier, nu imi platesc taxele la stat, sunt executat ca nu am platit. Cu statul roman de ce nu se intampla asa? Mie, ca femier, cine imi plateste daunele? Cel care a venit cu taxarea inversa a avut o gandire diabolica", a spus Matei.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016