Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cel mai mare importator de grau din lume a facut o noua achizitie din Romania

cel-mai-mare-importator-de-grau-din-lume-a-facut-o-noua-achizitie-din-romania

Egiptul a achizitionat recent cantitatea de 60.000 de tone de grau de la producatorii din Romania.


Egiptul, cel mai mare importator mondial de grau, a cumparat la jumatatea saptamanii o cantitate de 180.000 de tone de grau din Rusia si Romania, la o licitatie organizata de Autoritatea Generala pentru Aprovizionare (GASC) din Egipt, entitatea responsabila pentru achizitiile strategice de grau in numele statului egiptean.
 
Pretul mediu platit este de 198 de dolari pe tona, inclusiv transport si navlu, in scadere fata de pretul mediu de 202,5 dolari pe tona, inclusiv transport si navlu, platit la precedenta licitatie.
 
La licitatia organizata miercuri, GASC a cumparat 120.000 de tone de grau din Rusia (de la Midgulf, la un pret de 203,14 dolari pe tona) si 60.000 de tone de grau din Romania de la firma ADM la un pret de 201,56 dolari pe tona.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

In ultimele luni, Egiptul a cumparat cantitati de grau fara precedent de pe pietele globale, traderii fiind de parere ca autoritatile de la Cairo incearca sa tina pasul cu dependenta crescuta a populatiei de painea subventionata.
 
Traderii sustin ca aceasta frenezie a importurilor reflecta o noua realitate pentru o tara care este deja cel mai mare importator mondial de grau, conform careia  egiptenii consuma din ce in ce mai multa paine subventionata, ceea ce afecteaza finantele statului si pune presiune asupra autoritatilor pentru a mentine livrarile. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 2.5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016