Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

China vrea sa importe ovine din Romania, potentialul de export este de 4-5 mil capete

china-vrea-sa-importe-ovine-din-romania-potentialul-de-export-este-de-4-5-mil-capete

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a participat marti la Forumul Economic si Comercial China - Europa de Est.


Acesta a reamintit in discursul sau semnarea protocolului privind carantina şi cerintele de sanatate pentru carnea de porc congelata destinata exportului din Romania in China. 
 
De asemenea, tot in 2013 a fost semnat un protocol privind cerintele pentru bovine de reproductie destinate exportului din Romania in Republica Populara Chineza, ce constituie suportul pentru comertul cu produse de origine animala. 
 
Potrivit ministrului, piata chineza este de asemenea interesata de creşterea investitiilor in agricultura romaneasca şi de importul de ovine din tara noastra, avand in vedere potentialul existent de 14 milioane capete din care 9 milioane matca apreciind ca potential pentru export un numar de 4-5 milioane capete.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
"Doresc sa remarc programele de promovare a vinului romanesc in China care au fost incununate de succes. Romania produce vinuri de calitate superioara, recunoscute prin distinctiile primite la nivel mondial, o incununare a acestor merite fiind gazduirea in acest an al Congresului Organizatiei Mondiale a Vinului. in acest nou climat, doresc sa va confirm sustinerea noastra in continuare a actiunilor de promovare privind alte produse precum mierea, cerealele, carnea de vita şi de porc. Trebuie remarcata productia de cereale din anul acesta de 7,3 milioane tone grau, 10,4 milioane tone porumb, orz, orzoaica 1 milion tone care reprezinta o buna oportunitate pentru disponibilitati la export avand in vedere consumul nostru intern de circa jumatate din productia obtinuta", a mai declarat Daniel Constantin.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016