Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Chinezii testeaza mierea din Romania, in vederea semnarii unui acord comercial

chinezii-testeaza-mierea-din-romania-in-vederea-semnarii-unui-acord-comercial

O delegatie se afla zilele acestea in tara China fiind decisa sa demareze importurile de miere din Romania.


O delegatie de specialisti chinezi a venit luni in Romania pentru a evalua calitatea mierii, in vederea incheierii unui acord comercial cu tara noastra pentru exportul de miere.
 
Discutii pe aceasta tema au avut loc si in luna iunie a acestuia an, cu ocazia participarii presedintelui ANSVSA, Geronimo Branescu, la cea de a doua editie a "Conferintei pentru controlul calitatii, inspectiei si carantinei", care s-a desfasurat in Ningbo, Republica Populara Chineza, in urma carora s-a agreat prelungirea perioadei de tranzitie si accelerarea formalitatilor pentru definitivarea acordului.
 
Aceasta vizita de lucru este cea de a doua etapa procedurala pentru aprobarea accesului permanent al mierii de albine din Romania pe piata din China.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Scopul acestei misiuni este de a verifica modul in care sunt respectate conditiile solicitate privind igiena si calitatea mierii de albine. In acest sens, expertii chinezi vor vizita unitati de procesare a mierii, centre de colectare si extractie a mierii si stupine din importante zone melifere din Romania, respectiv din judetele Alba, Vaslui si Ialomita.
 
De asemenea, specialistii chinezi vor evalua si aspecte privind inspectia oficiala a produselor alimentare, capacitatea si performantele analitice ale Institutelor Nationale de Referinta, respectiv ale Institutului de Igiena si Sanatate Publica Veterinara, ale Institutului de Diagnostic si Sanatatea Animala, precum si modul in care sunt aplicate, la nivel central si teritorial, masurile prevazute de reglementarile legislatiei comunitare.
 
Concluziile acestei misiuni de evaluare vor fi analizate de Administratia Generala pentru Controlul Calitatii, Inspectiei si Carantinei, urmand, ca dupa finalizarea acestora, sa fie confirmata partii romane definitivarea acordului comercial pentru exportul de miere de albine in Republica Populara Chineza.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016