Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Comisia Europeana nu a stabilit inca ce suma va acorda Romaniei pentru sprijinul fermierilor

comisia-europeana-nu-a-stabilit-inca-ce-suma-va-acorda-romaniei-pentru-sprijinul-fermierilor

In sedinta de la inceputul acestei saptamani a fost aprobat un pachet de 500 de milioane de euro pentru toate statele insa distribubiurea sumelor se va face zilele urmatoare.


Prezent la Bruxelles unde a participat sedinta consiliului de ministri ai agriculturii din statele membre UE,  Daniel constantina a anuntat ca nu s-a stabilit inca se suma va fi alocata Romaniei pentru sprijinul fermierilor afectati de seceta si de criza laptelui, stabilindu-se doar suma totala pe care UE o va aloca statelor care au solicitat acest saprijin.
 
Este vorba de un pachet de 500 de milioane de euro, iar in cursul acestei saptamani urmeaza sa se mai poarte discutii pentru a se stabil ice suma va primi fiecare tara in parte, ministrul Daniel Constantin estimand ca vineri se vas sit si care este suma alocata Romaniei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Anuntul a fost facut de acesta prin intermediul unei retele de socializare, Daniel Constantin postand la finalul sedintei de luni de la Bruxelles urmatorul mesaj: „S-a incheiat cu putin timp in urma, la Bruxelles, sedinta Consiliului de ministri ai agriculturii. Apreciez ca decizia luata astazi de Comisia Europeana reprezinta un pas important, dar nu suficient pentru rezolvarea crizei preturilor de pe piata europeana. Comisia a aprobat pachetul financiar de 500 de milioane de euro pentru sprijinul fermierilor, in special pentru producatorii de lapte. In discutiile de astazi nu s-au detaliat sumele care revin fiecarui stat membru. Acestea urmeaza sa fie definitivate in cadrul reuniunilor care vor avea loc vineri si lunea viitoare. Sper ca fiecare stat sa aiba flexibilitatea in a-si alege masurile prin care sa ajute fermierii, avand in vedere ca sunt probleme diferite care necesita solutii diferite”.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016