Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Concluzii dupa campania de promovare a Programului Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime 2014-2020

concluzii-dupa-campania-de-promovare-a-programului-operational-pentru-pescuit-si-afaceri-maritime-2014-2020

In perioada 28.02.2017-23.03.2017, DGP AM POPAM a derulat o ampla campanie de promovare si informare la nivel national.


In cadrul celor 7 evenimente de promovare si informare organizate la Tulcea, Galati, Cluj, Suceava, Trasov, Timisoara si Dolj s-au reunit peste 400 de persoane, reprezentanti ai beneficiarilor si potentialilor beneficiari, ai FLAG-urilor, agentilor economici, federatiilor si patronatelor din domeniu, firmelor de consultanta, Retelei Europene a Zonelor de Pescuit (FARNET), mediului academic, precum si ai Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura, ai administratiilor publice locale.
 
Au fost dezbatute subiecte de interes precum aspecte practice privind intocmirea cererii de finantare (detalii privind conformitatea, eligibilitatea, selectia, contractarea si monitorizarea), bune practici in scrierea proiectelor, functionarea MySMIS, clarificari referitoare la plata avansului, politele de asigurare, definirea indicatorilor, stabilirea aportului in natura, etc.
 
Cu ocazia acestor evenimente, participantii au avut oportunitatea de discuta direct cu reprezentantii DGP AMPOPAM si de a le adresa intrebari punctuale privind diverse situatii specifice.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Totodata, acestia au primit un CD informativ cuprinzand legislatia din domeniu si documente utile privind intocmirea cererilor de finantare.
 
In vederea imbunatatirii permanente a activitatii DGP AM POPAM si a relatiei cu beneficiarii si potentialii beneficiari, participantilor le-a fost inmanat un chestionar de feedback.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016