Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook

Consumul de carne in Romania se mentine sub standardele din tarile dezvoltate

consumul-de-carne-in-romania-se-mentine-sub-standardele-din-tarile-dezvoltate

Stastitisicile arata insa ca, in cursul anului trecut, consumul de carne a crescut, comparativ cu anul precedent.


Un raport recent al Instititului National de Statistica arata ca in Romania, consumul de carne din este la un nivel relativ scazut, comparativ cu standardele din tarile dezvoltate, consumul mediu lunar pe o persoana fiind de 3,39 kilograme.
 
Consumul mediu lunar de carne proaspata pe o persoana a fost, in anul 2016, de 3,39 kg/persoana, in usoara crestere fata de anul 2015. Impreuna cu preparatele din carne, acesta se ridica la 4,51 kg/persoana lunar, in crestere fata de anul anterior cu 0,02 kg/persoana lunar, ceea ce inseamna un consum mediu anual de 54,2 kg/persoana.
 
Gospodariile formate dintr-o singura persoana au cel mai bogat consum de carne (4,89 kg/persoana lunar carne proaspata si respectiv 6,53 kg/persoana lunar carne proaspata si preparate din carne). Painea si produsele de franzelarie reprezinta unul din alimentele de baza pentru toate categoriile de gospodarii analizate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - aurul rosu Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul balsamic  ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Pe ansamblul gospodariilor, in anul 2016, consumul mediu lunar a fost de 8,24 kg/persoana (8,38 kg/persoana in anul 2015), insemnand anual 98,9 kg/persoana (100,6 kg/persoana in 2015). Consumul cel mai scazut de paine si produse de franzelarie s-a inregistrat la gospodariile de agricultori (7,99 kg/persoana).

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Consumul de carne in Romania se mentine sub standardele din tarile dezvoltate
Rating:
Nota: 4.25 din 2 voturi

Articole conexe:

clubagricultura.ro

- intrebarea zilei

Polenizare cires

Intrebare: cum rodeste ciresul, mai precis cum se face polenizarea? se tine cont de lucrul asta daca vreau sa infiintez o mica livada?

Raspuns: Buna seara, Polenizarea ciresului este entomofila, iar majoritatea soiurilor sunt autosterile, c... citeste tot raspunsul aici

Comentarii
Comentarii0 comentarii




Ultima ora

Newsletter gratuit
Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri".



Forum
KUMAH spune: Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditelor necorespunzătoare și a garanțiilor sunt ceva...
13 Feb. 2019 06:33:35
Raspunde la intrebare
john spune: Este mărturia mea despre lucrarea bună a unui bărbat care ma ajutat să-mi întoarcă soția la mine Numele meu este JOHN și mă aflu în CANADA. Viața mea este înapoi! După 8 ani de...
11 Feb. 2019 02:11:32
Raspunde la intrebare
Ghioca Daniel spune: Interesant articolul,doresc informații despre tipuri de proiecte nerambursabile pentru 2019
10 Feb. 2019 13:44:38
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo
clubagricultura.ro

(Despre frunze) cu codita. ...

Proces natural sau provocat de inlaturare a frunzelor unor plante de cultura ajunse la maturitate, p ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016