Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Contributia agriculturii in PIB-ul Romaniei a crescut cu 123%

contributia-agriculturii-in-pib-ul-romaniei-a-crescut-cu-123

Afirmatia apartine secretarului de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Alexandru Potor.


Reprezentanti ai Guvernului si ai organizatiilor profesionale din domeniul agriculturii au participat, saptamana aceasta la forumul „AgriBusiness: Contributia agriculturii la viitorul model economic romanesc”, eveniment organizat la Academia de Studii Economice, de Asociatia pentru Studii si Prognoze Economico-Sociale si Romania Durabila.
 
In cadrul dezbaterii s-a discutat despre modelul economic romanesc al urmatorilor 10 ani, in care agricultura, alaturi de sectoarele si industriile direct relationate cu aceasta, pot contribui la dezvoltarea in ansamblu a economiei nationale.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

In cadrul dezbaterii, secretarul de stat in MADR, Alexandru Potor, a declarat ca „Cel mai important lucru pentru noi, la Ministerul Agriculturii, este sa valorificam potentialul pe care agricultura romaneasca il are. Vorbim despre potentialul de cultura mare si zootehnie, fiind nevoie de partea de investitii pentru a sustine aceste doua directii foarte mari. In acest an au fost obtinute productii istorice in principal la grau, orz, rapita, floarea soarelui si mazare. De asemenea, se preconizeaza productii foarte bune in ceea ce priveste partea de porumb, soia, cartofi si struguri. Aceste cantitati suplimentare obtinute vor contribui la cresterea produsului intern brut al Romaniei. Avansul pe care il inregistreaza agricultura Romaniei in perioada 2007 — 2016 a fost de 123% in ceea ce priveste contributia in PIB. Toate aceste lucruri s-au datorat, per ansamblu, unor politici echilibrate. Pot sa va spun ca, in perioada Sapard PNDR 2007 — 2013 si PNDR 2014 — 2020, au fost absorbite pana acum aproximativ 11,1 miliarde de euro pe parte de investitii. Aceste infuzii de capital au contribuit, fara doar si poate, la aceste performante”.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016