Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Controale in ajun de Sarbatori la comerciantii de carne si produse din carne

controale-in-ajun-de-sarbatori-la-comerciantii-de-carne-si-produse-din-carne

Politisti si reprezentanti ai ANPC si ANSVSA verifica sute de firme care comercializeaza carne sau produse din carne, activitate care face parte din actiunea nationala declansata de Politia Romana pentru prevenirea evaziunii fiscale in domeniul comertului cu carne, legume, fructe si obiecte ornamentale.


Zilele trecute, 650 de politisti specializati in investigarea criminalitatii economice, sub coordonarea Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, impreuna cu 160 de comisari din cadrul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor si 85 de specialisti din cadrul Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, au efectuat controale la agenti economici din tara, care comercializeaza carne sau produse din carne ori alte produse specifice sarbatorilor de iarna, informeaza un comunicat al IGPR
 
Activitatile vizeaza verificarea a peste 850 de agenti economici, in vederea prevenirii si combaterii ilegalitatilor de natura economico-financiara si a reglementarilor referitoare la comercializarea produselor din carne ori alte produse specifice sarbatorilor de iarna.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 La nivelul Politiei Romane, chestorul general de politie Petre Toba a dispus declansarea „Planului de masuri pentru asigurarea climatului de siguranta publica in sezonul de iarna si in contextul sarbatorilor si manifestarilor publice asociate”.
Activitatile fac parte din actiunea nationala declansata de Politia Romana, cu scopul de a preveni si combate evaziunea fiscala, sub toate formele in care s-ar putea produce in aceasta perioada — de la operatiuni de achizitie intracomunitara si importuri, fara evidentierea activitatilor comerciale,  activitati ilegale in domeniul panificatiei, ilegalitati care s-ar putea produce la comercializarea jucariilor sau a altor produse specifice sarbatorilor de iarna, legume — fructe, produse congelate, produse din carne, bauturi alcoolice si tigari.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016