Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Controale silvice in judetele Suceava si Neamt

controale-silvice-in-judetele-suceava-si-neamt

La sfarsitul saptamanii trecute, 28-31 mai, sub coordonarea Directiei de Ordine Publica IGPR – Serviciul Protectia Fondului Forestier si Piscicol, a avut loc o actiune in judetele Suceava si Neamt, pentru combaterea si prevenirea taierilor ilegale de arbori din paduri si a faptelor ilegale asociate din circulatia, depozitarea, prelucrarea primara si comercializarea materialului lemnos.


Ca urmare a acestei actiuni au fost confiscati aproximativ 2400 de metri cubi de material lemnos, cu o valoare de aproximativ 396 de mii de lei. Politistilor de la IGPR, IPJ Suceava, Neamt si Bistrita Nasaud li s-a alaturat si un echipaj al Inspectoratului General de Aviatie, care a survolat terenul si a instiintat echipajele de teren cu privire la zonele cu taieri masive de arbori, dar le-a oferit indicii si despre spatiile in care erau depozitate cantitati mari de lemn.
 
Din echipajele de control au mai facut parte si specialisti din cadrul RNP Romsilva, Directiei Silvice Suceava, consilieri din cadrul Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice – ITRSV Valcea, Brasov, Suceava si Vrancea, dar si comisari ai Garzii Nationale de Mediu si ai Garzii Financiare.
 
Controalele au marcat 5 ocoale silvice, 7 cantoane silvice, 33 de instalatii de debitat material lemnos, 43 de autovehicule si 9 verificari in fondul forestier. In urma acestei actiuni au fost sesizate 34 de infractiuni, dintre care 14 din Codul Silvic, adica taieri ilegale de arbori, sustragere de material lemnos, folosirea fara drept a dispozitivelor speciale de marcat si falsificarea acestor dispozitive, 15 infractiuni de coruptie, 3 de fals si uz de fals si alte 2 infractiuni ce fac parte din alte normative.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h
Au mai fost aplicate 98 de sanctiuni contraventionale, totalizand suma de 398600 lei.
 






Sursa foto: www.sxc.hu

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016