Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Crescatori de vaci, pana pe 15 iunie putem depune cererea pentru subventia pe cap de animal la specia bovine

crescatori-de-vaci-pana-pe-15-iunie-putem-depune-cererea-pentru-subventia-pe-cap-de-animal-la-specia-bovine

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca, in perioada 15 mai - 30 iunie 2012, poate fi depusa cererea de plata aferenta anului 2012, in cadrul Platilor nationale directe complementare - sector zootehnic, specia bovine.


De acest sprijin pot beneficia producatorii agricoli, crescatori de bovine, persoane fizice, persoane juridice si/sau persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau familiale.

Prima pe exploatatie se acorda o singura data pe an producatorilor agricoli inscrisi in evidenta APIA cu cod unic de identificare, in functie de efectivul de bovine inregistrat in Registrul national al exploatatiilor, incepand cu 31 ianuarie 2008 pana pe 31 martie 2012.

Solicitantii trebuie sa depuna cererea aferenta fiecarei exploatatii la centrul APIA judetean ) local pe a carui raza teritoriala se afla exploatatia de bovine.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Depunerea cererilor se poate face individual sau prin reprezentant legal sau prin intermediul reprezentantului asociatiilor crescatorilor de bovine legal constituite care sunt functionale, conform bilantului contabil anual depus pentru anul anterior solicitarii primei.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016